
VALİ ŞAHİN'DEN GAZİLER GÜNÜ MESAJI
Batman Valisi ve Batman Belediye Başkanvekili Hulusi Şahin Gaziler Günü münasebetiylr yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi.
"Aziz vatanımızın bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğü uğrunda şehit olmayı göze almış kahraman gazilerimiz, ülkemizin medarı iftiharı, vatanseverliğin yaşayan abideleridir. Bugün üzerinde bulunduğumuz topraklarda huzurlu ve güvenli bir şekilde yaşayabiliyorsak, bunda aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizin payı büyüktür.
Varlığını milletimize adamış kahraman şehitlerimiz ve gazilerimiz, her şeye rağmen göstermiş oldukları fedakârlık ve yüreklerinde taşıdıkları vatan sevgisi sayesinde büyük kahramanlıklara imza atmış ve üzerinde başımız dik yaşadığımız vatan toprağını bizlere emanet etmişlerdir.
Bugün, kahraman gazilerimize vefa duygularımızı ifade etmek için önemli bir fırsattır. Vatanseverlikleriyle övündüğümüz, emsalsiz fedakârlıklarını örnek aldığımız gazilerimizin, taşıdıkları şerefe yaraşır bir şekilde hayatlarını devam ettirmeleri, hak ettikleri saygı ve hürmeti görmeleri ve onlara karşı vefa borcumuzu ödemek toplum olarak en büyük ortak sorumluluğumuzdur.
Bu duygu ve düşüncelerle devletimizin banisi Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere, Çanakkale’den Kurtuluş Savaşına, Kore’den Kıbrıs’a ve bölgemizde teröre karşı verilen mücadelelerde milletimizin ve devletimizin bekası için gözünü kırpmadan çarpışan şehitlerimizi sonsuz rahmet, gazilerimizi minnet ve şükran duygularımızla yad ederken, değerli aileleri ile birlikte sağlıklı ve huzur dolu bir ömür diliyorum."
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01ESNAF ODASI'NDAN "TEKSTİL FUARI" ÇAĞRISI
- 022.600 TON HAFRİYAT BERTARAF EDİLDİ
- 03Eğitim-Bir-Sen Batman Şubesi İl Divan Toplantısı Yapıldı
- 04Batman Belediyesi’nden hijyen çalışması
- 05Batman’dan Gazze’ye “Sumud Filosu” Desteği
- 06BATSO’DAN MADDE BAĞIMLILIĞINA SAVAŞ İLANI
- 07Yağlık ayçiçeği tarlasında ‘tarla günü etkinliği’ düzenlendi
- 08BATMAN’DA HER YIL 9 BİN KİŞİ EHLİYET BAŞVURUSU YAPIYOR
- 09İL BAŞKANI ÇETİN’DEN KIBRIS GAZİSİNE ZİYARET
- 10Kayıp yakınları Abdullah Tarım'ın akıbetini sordu
- 11MİLLETVEKİLİ RAMANLI “HALKIMIZIN SESİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
- 12BATMAN KÜTÜPHANELERİ 62 BİN KİŞİYİ AĞIRLADI
- 13GENİŞ KAPSAMLI ELEKTRİK KESİNTİSİ
- 14İSTANBUL’DA BATMANLILAR VAKFI İÇİN ÖNEMLİ ADIM
- 152 OLAN ŞERİT 3’E ÇIKARILIYOR
Henüz Yorum yok