
DEVA Partisi’nden Ziraat Odası’na Ziyaret: “Çiftçimizin yanındayız”
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kerem Altun, beraberindeki heyetle birlikte Ziraat Odası Başkanı Nizamettin Aydiş’i ziyaret etti.
Ziyarette, GMYK üyeleri, teşkilatlardan sorumlu bölge koordinatörü Umut Dayanan, Sivil Toplumla İlişkiler Başkan Yardımcıları Kamuran Sayhan ve Mehmet Kangal, Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Yılmaz Gürcüm, İl Başkanı Şehmus Yılmaz ile parti teşkilatı da hazır bulundu.
Ziraat Odası yönetiminin de yer aldığı görüşmede, Başkan Nizamettin Aydiş DEVA Partisi heyetini ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade etti.
Tarım sektörü, üretici sorunları ve bölgedeki kuraklık üzerine yapılan değerlendirmelerde, çiftçilerin yaşadığı sıkıntılar gündeme taşındı.
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kerem Altun, Aydiş ve yönetimine çalışmalarında başarılar dileyerek, "Çiftçimiz kuraklıktan ciddi şekilde etkilenmiş durumda. Üretimde rekolte düşüşleri yaşanıyor. Bizler her zaman çiftçimizin yanındayız," dedi.
DEVA Partisi Batman İl Başkanı Şehmus Yılmaz da tarımın önemine dikkat çekerek, “Çiftçimizin dostu bir politika yürütüyoruz. Çünkü tarım ve üretim, ülkelerin temel can damarıdır. Bu anlayışla hareket ediyoruz.” dedi.
Ziyaret sonunda, tarımsal üretimin desteklenmesi ve çiftçinin yaşadığı sorunlara kalıcı çözümler üretilmesi konusunda iş birliğinin güçlendirilmesi yönünde karşılıklı temenniler dile getirildi.
.jpeg)
.jpeg)
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01HAZIRLIK MAÇINDA FARKLI GALİBİYET
- 02Vali Canalp, "Batman’da kaçak yapılaşma dönemi kapandı!''
- 03HASANKEYF'TE TARİHE IŞIK TUTULUYOR
- 04TÜNELDE KORKUTAN KAZA
- 05Eğitim-Bir-Sen’den Medeniyet Yolculuğu : Roma’dan Kurtuba’ya
- 06Kaymakam Başar, hane ziyaretlerine devam ediyor
- 07Başkan Şansi’den 500 kişiye istihdam müjdesi
- 08SES’TEN AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI EMEKÇİLERİNE DESTEK
- 09EZİDİLERİN HAKLARI ALMANYA’DA GÖRÜŞÜLDÜ
- 10RESUL SAÇAN'IN AKIBETİ SORULDU
- 11AFRODİT GİYİM’DE YAZ İNDİRİMİ BAŞLADI
- 12Yedi Hilal Derneği’nden “Senin Yazın 2025” Programı
- 13“Uyuşturucuya Karşı Hep Birlikte Mücadele Edelim”
- 14Asayiş ve güvenlik bilgilendirme toplantısı yapıldı
- 15Kavşak düzenleme ve sirkülasyon projeleri hayata geçiyor
Henüz Yorum yok