
“FETÖ, 50 yıllık bir yapılanma”
** Batman’da Birlik Vakfı Şubesi’nin düzenlediği panelde konuşan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve parti sözcüsü Prof. Dr. Yasin Aktay: “FETÖ 60’lı yıllardan bugüne daha net bir şekilde ortaya çıktı. 15 Temmuz’la bir millet uyandı” dedi.
İLGİ GÖREN PANEL
Batman Birlik Vakfı Şubesi ve Genç Birlik Şubelerinin hafta sonu Kültür merkezinde düzenlediği ‘15 Temmuz darbe girişimi perspektifinden yeni Türkiye ve Ortadoğu’ paneline kalabalık bir topluluk katıldı. Panele Vali Ahmet Deniz, Belediye Başkanvekili Ertuğ Şevket Aksoy, Hüda Par İl Başkanı M.Emin Doğru, Birlik Vakfı Şube Başkanı Hamdullah Tüzün, bazı STK temsilcileri ve kalabalık bir topluluk katıldı. Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve parti sözcüsü Prof. Dr. Yasin Aktay ile Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel’in konuşmacı olarak katıldığı panelin moderatörlüğünü Ekrem Direkçi yaptı. Programda ilk sözü alan Prof. Dr. Aktay: “15 Temmuz, 50 yıl önce Pensilvanya’daki zatın planlı bir hareketiydi. FETÖ 60’lı yılların başından bugüne daha net ortaya çıktı” dedi.
“PAKET PROGRAM”
Aktay, sözlerini şöyle sürdürdü: “FETÖ bir paket program. Bu paket program sadece Fetullah Gülen’in kendisine güvenerek ona teslim edilmiş değil. Ona çok güzel asistanlar, çok iyi uygulama yardımcıları, dört bir koldan ona danışmanlık veren örgütlenmiş insanlarla beraber ortaya konulmuş bir harekettir. Bu hareket tek başına yapılmış bir hareket değildir. Allah muhafaza 15 Temmuz gerçekleşmiş olsaydı, bugün dünya bambaşka bir dünya, Türkiye de bambaşka bir ülke olacaktı. Eğer girişim gerçekleşmiş olsaydı ensemizde demokrasi bozası pişiren AB ülkeleri bu darbeyi çoktan satın almaya başlardı. 15 Temmuz’dan şu dersi çıkarıyoruz; Dünyada bizim güveneceğimiz kendimizden başka kimsemiz yok. Kendi halkımızdan, kendi miletimizden başka güvencemiz yok. Allah’tan başka güveneceğimiz kimse yok.”
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01NASIROĞLU “TERÖRSÜZ TÜRKİYE’NİN YANSIMALARINI YAŞIYORUZ”
- 02BAŞKAN ÇİFTÇİ’DEN MADDE BAĞIMLILIĞINA KARŞI STK ZİYARETLERİ
- 03UYUŞTURUCU SEVKİYATINA BÜYÜK DARBE
- 04BAYINDIR’DA KANALİZASYON SORUNU ÇÖZÜLDÜ
- 05BAŞKAN YILMAZ’DAN AMATÖR KULÜPLERE DESTEK ÇAĞRISI
- 06RUNKARA’DA PETROLSPOR RÜZGARI ESTİ
- 07ALTYAPI ÇALIŞMALARININ TAMAMLANDIĞI ALANLARDA YOĞUN MESAİ
- 08PETROLSPOR, LİGDE 7'DE 7 YAPTI
- 09SASON BALI 340 BİN LİRAYA SATILDI
- 10BATMAN’DA WİNN ALL GRUP GAYRİMENKUL HİZMETE GİRDİ
- 11VALİLİK KAVŞAĞINDA YENİ TRAFİK DÜZENİ
- 12“Yaşam İçin Pedal Çevir” etkinliği yoğun katılımla gerçekleşti
- 13Zabıta’dan SKT operasyonu!
- 14BATMAN’DA İLK KEZ NASA SPACE APPS CHALLENGE HACKATHONU DÜZENLENDİ
- 15İL BAŞKANI HÜSEYİN ŞANSİ “BATMAN’DAN GAZZE’NİN ÇOCUKLARINA SES OLUYORUZ”
Henüz Yorum yok