BATMAN TIMOKLULAR DERNEĞİ’NDEN FİNAL MAÇI DAVETİ
Batman Tımoklular Derneği tarafından düzenlenen ‘Mele Evdilayê Timoqî Futbol Turnuvası’ finaline sayılı günler kaldı. Dernek, tüm Batman halkını 27 Temmuz Pazar günü saat 21.00’de 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak büyük finale davet etti.
Turnuvanın bir aydır devam ettiğini belirten Dernek Başkanı Av. Ferhat Bayındır, düzenledikleri bu organizasyonun gençler arasında dayanışma ve kaynaşmayı artırdığını vurguladı. Bayındır, “Şimdiye kadar 29 maç oynandı, 218 gol atıldı. Turnuva boyunca hiçbir sorun yaşanmadı. Gençlerimiz hem spor yaptı hem de bir araya gelerek dostluklarını pekiştirdi” dedi.
Bayındır, final maçının yalnızca bir spor karşılaşması değil, aynı zamanda bir toplumsal dayanışma şöleni olacağını belirterek “Bu maç sadece Tımok ailesinin maçı olmayacak, bütün Batman halkının maçı olacak. Annelerimizle, gençlerimizle, yaşlılarımızla birlikte tribünleri dolduralım. Stresimizi atıp bir araya gelelim, birbirimizi tanıyalım” dedi.
Final karşılaşmasının öncesinde, 26 Temmuz Cumartesi günü saat 21.00’de yine 19 Mayıs Stadyumu’nda üçüncülük maçı oynanacak.
GENÇLERİ TEHLİKELERDEN UZAK TUTMAK İÇİN SPOR
Dernek Başkanı Bayındır, turnuvanın gençleri zararlı alışkanlıklardan uzaklaştırmayı amaçladığını da vurgulayarak “Spor sayesinde sigara, alkol ve uyuşturucu gibi tehlikeli yollardan uzak durmalarını istiyoruz. Bu organizasyonlarla onların sosyal bağlarını güçlendiriyoruz” dedi.
AMAÇ: YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA
Batman Tımoklular Derneği’nin temel hedeflerinden birinin yardımlaşma ve dayanışma olduğunu belirten Bayındır, ihtiyaç sahibi ailelere destek olduklarını, afet ve kaza durumlarında da hızlıca yardım ulaştırdıklarını ifade etti.
Turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen tüm yöneticilere, tertip komitesine ve taraftarlara teşekkür eden Bayındır, son olarak tüm Batman halkına seslenerek “Pazar günü 19 Mayıs Stadyumu’nda buluşalım. Tribünleri dolduralım, kardeşlik ve barış içinde bu heyecanlı maçı hep birlikte izleyelim. Hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 0127 YILLIK FİRAR JASAT TAKİBİYLE SONA ERDİ
- 02AMATEM’İN ÇİVİ ÇAKMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 03“HEP BİRLİKTE ÇALIŞMAMIZ GEREKİYOR”
- 04BİR KALP BİN UMUT DERNEĞİ’NDEN 400 KİŞİLİK İFTAR PROGRAMI
- 05Batman’da Doğayla Buluşan Gönüllü Topluluk: BATMAN Hiking Club
- 06VALİ CANALP, YETİM ÇOCUKLARLA İFTARDA BULUŞTU
- 07KEŞFET VE PARLA PROJESİ DEVAM EDİYOR
- 088 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde, Mücadele, Birlik ve Dayanışmayı Yükseltelim!
- 09BATMANDA 25 DÜZENSİZ GÖÇMEN YAKALANDI
- 10BATMAN NEVROZU 22 MART’TA YAPILACAK
- 11HASANKEYF YOLUNA YENİ AĞAÇLAR DİKİLİYOR
- 12MEYVE FİDANI DİKİM SEZONU BAŞLADI
- 13KENT GENELİNDE İLAÇLAMA
- 14HER GÜN 2 BİN 542 KİŞİYE SICAK YEMEK
- 15BİR ÜNİTE KAN, BİRÇOK HAYAT




Henüz Yorum yok