
İl spor güvenlik kurulu toplantısı gerçekleştirildi
İl spor güvenlik kurulu toplantısı gerçekleştirildi
İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı Vali Hulusi Şahin başkanlığında Valilik toplantı salonunda gerçekleştirildi.
Toplantıya; Vali Şahin’in yanı sıra İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mustafa Bakçepınar, Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren, İl Sağlık Müdürü Hakan Pamukçu, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Belediye Başkan Yardımcısı Ercan Astan, Spor Güvenliği Büro Amirliği Temsilcileri, TFF, ASFK ve Batman Petrolspor temsilcileri katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Şahin, ilimizde düzenlenecek olan sportif müsabakaların sağlıklı bir şekilde yönetilmesi için ilgili kamu kurum ve kuruluşların koordineli bir şekilde çalışmalarının önemli olduğunu belirterek, “Müsabakaların sağlıklı bir biçimde yapılması sorumluluğu, kolluk güçlerinin yanında kulüplerimizin, hakemlerin, ilgili kurumların ve taraftar temsilcilerinin uhdesindedir. Herkes üzerine düşen sorumluluğu yerine getirdiğinde önümüzdeki sezon huzurlu bir biçimde geçecektir” diye konuştu.
Spor Güvenliği Büro Amirliği temsilcileri tarafından önümüzdeki sezonda alınması gereken önlemlere ilişkin yapılan sunumun ardından toplantıda; 01 Eylül 2019 Pazar günü Batman Yeni Şehir Stadı’nda Batman Petrolspor ile 1954 Kelkit Belediyespor takımları arasında oynanacak maç öncesi alınacak tedbirler görüşüldü.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01NASIROĞLU “TERÖRSÜZ TÜRKİYE’NİN YANSIMALARINI YAŞIYORUZ”
- 02BAŞKAN ÇİFTÇİ’DEN MADDE BAĞIMLILIĞINA KARŞI STK ZİYARETLERİ
- 03UYUŞTURUCU SEVKİYATINA BÜYÜK DARBE
- 04BAYINDIR’DA KANALİZASYON SORUNU ÇÖZÜLDÜ
- 05BAŞKAN YILMAZ’DAN AMATÖR KULÜPLERE DESTEK ÇAĞRISI
- 06RUNKARA’DA PETROLSPOR RÜZGARI ESTİ
- 07ALTYAPI ÇALIŞMALARININ TAMAMLANDIĞI ALANLARDA YOĞUN MESAİ
- 08PETROLSPOR, LİGDE 7'DE 7 YAPTI
- 09SASON BALI 340 BİN LİRAYA SATILDI
- 10BATMAN’DA WİNN ALL GRUP GAYRİMENKUL HİZMETE GİRDİ
- 11VALİLİK KAVŞAĞINDA YENİ TRAFİK DÜZENİ
- 12“Yaşam İçin Pedal Çevir” etkinliği yoğun katılımla gerçekleşti
- 13Zabıta’dan SKT operasyonu!
- 14BATMAN’DA İLK KEZ NASA SPACE APPS CHALLENGE HACKATHONU DÜZENLENDİ
- 15İL BAŞKANI HÜSEYİN ŞANSİ “BATMAN’DAN GAZZE’NİN ÇOCUKLARINA SES OLUYORUZ”
Henüz Yorum yok