“Tansiyon düşürülmeli”
DEVA Partisi Batman İl Başkanı Şehmus Yılmaz, belediyeye kayyum atanması sonrası Batman’da yaşanan olaylarla ilgili açıklamalarda bulundu.
Seçme ve seçilme hakkının korunması gerektiğini vurgulayan Yılmaz, “Ya adaylık kriterleri yeniden düzenlenmeli ya da seçilen kişilerin, halkın iradesine uygun olarak görevde kalmalarına saygı gösterilmelidir. Kimse sokakları panayır alanı çevirmeye hakkı yok toplu yaşam alanları zarar vermek kimseye fayda vermez. Gençler sizler bizlerin geleceği olarak görüyoruz. Güzel Batmanımıza bunu yapmanıza hakkınız yok” dedi.
“BATMAN EKONOMİSİ İÇİN BÜYÜK KAYIP”
Batman’da yaşanan olayların kentin ekonomisini ve halkın günlük yaşamını olumsuz etkilediğine dikkat çeken Yılmaz, “Caddeler kapatılmış, esnaf dükkânını açamaz hâle gelmiş durumda. Bu durum, esnaf için olduğu kadar Batman ekonomisi için de büyük bir kayıp. Esnafın daha fazla mağduriyet yaşamaması için olayların bir an önce son bulması şart” diyerek, kentteki tansiyonun düşürülmesi çağrısında bulundu.
‘ÇOCUKLARIN ELİNE KALEM YAKIŞIYOR”
Yılmaz, gençlerin ve çocukların olaylarda yer almasını da eleştirerek, “Çocukların ve gençlerin eline taş değil, kalem yakışır. Bu tür olayları geniş bir perspektiften ele alarak, gençlerimizi korumak ve onlara sağlıklı bir gelecek sunmak hepimizin sorumluluğu. Batman’da artan gerginlikle birlikte sokaklar adeta savaş alanına döndü. Batman halkı, normal yaşantısına dönmek istiyor. Siyasi parti temsilcileri ve yetkililer olarak bizler de üzerimize düşeni yapmalıyız. Bu olayların sona ermesi için herkes elini taşın altına koymalı” ifadeleriyle sağduyu çağrısında bulundu.
Görevden alınan belediye başkanının yargı süreci sonuçlanana kadar sağduyulu olunması gerektiğini belirten Yılmaz, “Kırarak, dökerek ve yakarak bir yere varamayız. Bu durum, en çok halkımıza ve esnafımıza zarar veriyor. Batman için, Batman halkı için sağduyuyu elden bırakmamalıyız” dedi.
Etiketler : #Tansiyon,#düşürülmeli,
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01BELEDİYE OTOBÜSLERİNE ZAM
- 02EKİPLER YENİ YILA SAHADA GİRDİ
- 03BESO’DAN ALİKANLILAR DERNEĞİ’NE ZİYARET
- 04DİNÇ, VEFATININ 8. YILINDA DUALARLA ANILDI
- 05E-ARŞİV FATURA ZORUNLULUĞU 2027’YE ERTELENDİ
- 06MHP BATMAN İL BAŞKANI ÇETİN’DEN YENİ YIL MESAJI
- 07BATMAN VALİLİĞİ AÇIKLADI : EĞİTİME BİR GÜN DAHA TATİL
- 08Batman´da bir kafe´de çıkan yangında kafe kullanılamaz hale geldi
- 09KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARI MASAYA YATIRILDI
- 10KAR LASTİĞİ OLMAYAN ARAÇLARA TRAFİĞE ÇIKMAYIN UYARISI
- 11YENİ YILA ZAMLA BAŞLADIK : EKMEĞE ZAM
- 12ÇİFTÇİ, “2026 ESNAF YILI OLSUN''
- 13KARLA MÜCADELE EKİPLERİ TEYAKKUZDA
- 14“2026 HEDEFİMİZ; GÜÇLÜ BATMAN, GÜÇLÜ TÜRKİYE”
- 15FAHİŞ FİYAT DENETİMLERİ SIKILAŞTIRILDI




Henüz Yorum yok