BASKİ’DEN ALTYAPIYA ÇÖZÜM ODAKLI YAKLAŞIM
Batman Belediyesi, kent genelinde modern ve sorunsuz bir altyapı hedefiyle çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. BASKİ ekipleri, bir yandan kritik arızalara anında müdahale ederken diğer yandan önleyici bakım çalışmalarıyla kentin geleceğini inşa ediyor.
Batman Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri (BASKİ) Müdürlüğü, Batmanlıların günlük yaşam konforunu korumak ve kesintisiz hizmet sunmak amacıyla saha operasyonlarına hız kesmeden devam ediyor.
“Modern Şehir, Güçlü Altyapı” vizyonuyla hareket eden ekipler, sadece arızaları gidermekle kalmıyor; kentin ana arterlerinden mahalle aralarına kadar her noktada çalışmalarını sürdürüyor.
KRİTİK NOKTALARA HIZLI VE TEKNİK MÜDAHALE
Hafta boyunca kentin stratejik noktalarında yoğunlaşan BASKİ ekipleri, teknik ekipman ve uzman personeliyle zorlu operasyonları başarıyla tamamladı. Bu kapsamda; Gültepe Mahallesi: Aşık Veysel Bulvarı üzerinde bulunan ve şehrin su dağıtımında kritik rol oynayan 800’lük ana isale hattındaki arıza, teknik ekiplerin yoğun mesaisiyle kısa sürede giderildi.
Sosyal Alanlara Güçlü Bağlantılar: Tilmerç Mahallesi Mustafa Ramanlı Parkı ve Hürriyet Mahallesi Şerzan Kurt Parkı’ndaki büfe bağlantı çalışmaları tamamlanarak, kamusal alanların altyapı ihtiyaçları sorunsuz hale getirildi.
“ALO 153” İLE ÇÖZÜM ODAKLI BELEDİYECİLİK
Batman Belediyesi Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Alo 153 Çağrı Merkezi, vatandaş ile belediye arasında köprü görevini sürdürüyor. Gelen her ihbarı titizlikle kayıt altına alan BASKİ, dijital takip sistemi sayesinde arıza noktalarına gün içerisinde müdahale ederek mağduriyetleri asgariye indiriyor.
KIŞ MEVSİMİNDE PERİYODİK BAKIM MESAİSİ
Altyapıyı güçlendirme stratejisinin bir parçası olarak, kanalizasyon hatlarında periyodik temizlik çalışmaları da eş zamanlı yürütülüyor. Şehir genelindeki kanalizasyon bacaları (rögar) özel araçlarla temizlenerek, olası tıkanıklık ve taşkın risklerine karşı önlemler en üst seviyeye çıkarılıyor.
Belediye Yetkilileri, Batmanlıların yaşam kalitesini artırmanın temel öncelik dahilinde bulunduğunu, altyapıdaki her bir dokunuşun, şehrin geleceğine yapılan bir yatırım olduğunu kaydetti.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“GENÇLER ÜRETTİKÇE TÜRKİYE GÜÇLENECEK”
- 02BATMANLI GENÇLERDEN DÜNYA ÇAPINDA TARİHİ BAŞARI!
- 03BELEDİYE YEŞİL ALAN YATIRIMLARINI SÜRDÜRÜYOR
- 04TİMOKLULAR’DAN TOPLU BAĞIŞI
- 05ASLAN, “EVLERİMİZİ DİL OKULUNA DÖNÜŞTÜRMELİYİZ”
- 06KURBANLIK PAZARLARINDA HAREKETLİLİK BAŞLADI
- 07“ERİŞİLEBİLİRLİK BİR TERCİH DEĞİL, HERKES İÇİN TEMEL BİR HAKTIR”
- 08“GEÇMİŞTEN GÜÇ ALAN, GELECEĞE YÜRÜYEN BATMAN”
- 09İBADETHANELERDE TEMİZLİK SÜRÜYOR
- 10“GENÇLERİMİZİN GÖKYÜZÜNDEKİ İMZASI, BÜYÜK TÜRKİYE’MİZİN TEMİNATIDIR”
- 112026’DA HEDEF 200 BİN TON ASFALT
- 12ŞEFİK AYDIN HAYATINI KAYBETTİ
- 13ŞEYH HALİD’İN MANEVİ MİRASI YİNE BİNLERİ BULUŞTURDU
- 14Hamidi, Batman’ın 36. Kuruluş yıldönümünü kutladı
- 15JANDARMA 36 HÜKÜMLÜYÜ YAKALADI




Henüz Yorum yok