Batman Umut Kervanı ekim ayı faaliyet raporunu açıkladı
Fakir ve muhtaçlar ile zenginler arasında köprü olan İnsani Yardım Eğitim ve Kültür Derneği (Batman Umut Kervanı), ekim ayında 195 mağdur ve ihtiyaç sahibi aileye yardımda bulunduğunu açıkladı.
Batman Umut Kervanı Başkanı M. Ali Işık, derneklerinin ekim ayında yaptıkları faaliyet raporunu yazılı bir şekilde kamuoyu ile paylaştı. Işık, ekim ayında toplam 195 aileye 41 bin 117 TL değerinde yardım yapıldığını belirtti.
Kuruldukları günden bu yana toplumsal ve sosyal sorumluluk gereği fakir, muhtaç ve yetim ailelere maddi ve manevi destek sunmak amacıyla çalışmalarını yürüttüklerini vurgulayan Işık, amaçlarının tüm fakir, muhtaç, kimsesiz ve yetimlere ulaşıp, ihtiyaçlarını gidermek olduğunu kaydetti.
Işık, şu ana kadar yapılan yardımlar ile bundan sonra yapılacak yardımlara aracı olacak tüm hayırseverlere katkılarından ötürü teşekkürlerini iletti.
Ekim ayında yapılan yardımlarla ilgili bilgi veren Işık, “93 aileye toplamda 18 bin 200 TL muhtelif miktarda nakdi, 20 öğrenciye toplamda 469 TL kırtasiye malzemesi, 73 aileye toplamda 21.259.00 TL kışlık giyim yardımı, 9 aileye toplamda bin 189 TL gıda yardımı yapılmıştır. Yetim ve mağdurlar yararına 3 günlük ‘Muhtaçlara Umut Ol’ sloganıyla kermes düzenlendi. Genel olarak ekim ayında 195 aileye toplamda 41 bin 117 TL yardım yapılmıştır.” dedi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“GENÇLER ÜRETTİKÇE TÜRKİYE GÜÇLENECEK”
- 02BATMANLI GENÇLERDEN DÜNYA ÇAPINDA TARİHİ BAŞARI!
- 03BELEDİYE YEŞİL ALAN YATIRIMLARINI SÜRDÜRÜYOR
- 04TİMOKLULAR’DAN TOPLU BAĞIŞI
- 05ASLAN, “EVLERİMİZİ DİL OKULUNA DÖNÜŞTÜRMELİYİZ”
- 06KURBANLIK PAZARLARINDA HAREKETLİLİK BAŞLADI
- 07“ERİŞİLEBİLİRLİK BİR TERCİH DEĞİL, HERKES İÇİN TEMEL BİR HAKTIR”
- 08“GEÇMİŞTEN GÜÇ ALAN, GELECEĞE YÜRÜYEN BATMAN”
- 09İBADETHANELERDE TEMİZLİK SÜRÜYOR
- 10“GENÇLERİMİZİN GÖKYÜZÜNDEKİ İMZASI, BÜYÜK TÜRKİYE’MİZİN TEMİNATIDIR”
- 112026’DA HEDEF 200 BİN TON ASFALT
- 12ŞEFİK AYDIN HAYATINI KAYBETTİ
- 13ŞEYH HALİD’İN MANEVİ MİRASI YİNE BİNLERİ BULUŞTURDU
- 14Hamidi, Batman’ın 36. Kuruluş yıldönümünü kutladı
- 15JANDARMA 36 HÜKÜMLÜYÜ YAKALADI




Henüz Yorum yok