Batman Valisi Beşiri'de incelemelerde bulundu
Batman Valisi Ahmet Deniz, birtakım ziyaretlerde bulunmak amacıyla gittiği Beşiri ilçesinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.
Ziyarette Vali Deniz'e İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hüseyin Topuz, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Hakan Pamukçu eşlik etti.
Hükümet Konağı bahçesinde Beşiri Kaymakam Vekili Ertuğ Şevket Aksoy ve kurum müdürleri tarafından karşılanan Deniz, kaymakamlık makamına geçerek yetkililerden çalışmalarla ilgili brifing aldı.
Deniz, kaymakamlık ziyaretinin ardından esnafı ziyaret ederek vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Vali Deniz, son dönemlerde yaşanan olaylara değinerek huzur ve güven ortamının tesisi için herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi gerektiğini ifade etti.
Bu konuda işbirliği içinde olmanın önemli olduğunu dile getiren Deniz, “Huzurun olmadığı yerde hizmetin de yatırımın da bir önemi kalmıyor. Biz, birlik ve beraberlik içerisinde huzur ve güveni tesis ettiğimiz sürece hizmet ve yatırımlara daha kolay ulaşma imkânı buluruz.” dedi.
Esnaf ziyaretinin ardından, yapımı tamamlanan Beşiri Devlet Hastanesinde incelemelerde bulunan Deniz, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. 15 yataklı hastanenin hizmete açılması için son hazırlıkların yapıldığını belirten yetkililer, 5 uzman doktor ve bir diş hekiminin görev yapacağı hastanede 24 saat ilçe halkına acil sağlık hizmetinin verileceğini açıkladılar.
Daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Deniz, kurum yöneticileri ile bir süre sohbet ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Vali Deniz, inceleme ve ziyaretlerin ardından ilçeden ayrıldı.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“GENÇLER ÜRETTİKÇE TÜRKİYE GÜÇLENECEK”
- 02BATMANLI GENÇLERDEN DÜNYA ÇAPINDA TARİHİ BAŞARI!
- 03BELEDİYE YEŞİL ALAN YATIRIMLARINI SÜRDÜRÜYOR
- 04TİMOKLULAR’DAN TOPLU BAĞIŞI
- 05ASLAN, “EVLERİMİZİ DİL OKULUNA DÖNÜŞTÜRMELİYİZ”
- 06KURBANLIK PAZARLARINDA HAREKETLİLİK BAŞLADI
- 07“ERİŞİLEBİLİRLİK BİR TERCİH DEĞİL, HERKES İÇİN TEMEL BİR HAKTIR”
- 08“GEÇMİŞTEN GÜÇ ALAN, GELECEĞE YÜRÜYEN BATMAN”
- 09İBADETHANELERDE TEMİZLİK SÜRÜYOR
- 10“GENÇLERİMİZİN GÖKYÜZÜNDEKİ İMZASI, BÜYÜK TÜRKİYE’MİZİN TEMİNATIDIR”
- 112026’DA HEDEF 200 BİN TON ASFALT
- 12ŞEFİK AYDIN HAYATINI KAYBETTİ
- 13ŞEYH HALİD’İN MANEVİ MİRASI YİNE BİNLERİ BULUŞTURDU
- 14Hamidi, Batman’ın 36. Kuruluş yıldönümünü kutladı
- 15JANDARMA 36 HÜKÜMLÜYÜ YAKALADI




Henüz Yorum yok