BATSO'DAN NEFES KREDİSİ
BATSO'DAN NEFES KREDİSİ
BATSO BAŞKANI ABDULKADİR DEMİR’DEN DENİZBANK ARACILIĞIYLA ÜYELERİNE GERİ ÖDEMELERİN 2021 YILINDA BAŞLAYACAĞI NEFES KREDİSİ DESTEK MÜJDESİ
Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir DEMİR, COVİD-19’dan etkilenen cirosu 25 milyon liranın altında olan küçük işletmeler için bugünden itibaren TOBB Nefes Kredisi’nin devreye alındığını bildirdi.
BATMAN TSO üyelerinin pandeminin başladığı günden itibaren finansmana ulaşmada büyük sıkıntı yaşadıklarını belirten Başkan DEMİR, “Özellikle cirosu küçük işletmelerimiz finans bulmakta zorluk yaşıyordu. Nefes Kredisi ile bu zorluklar bir nebze olsun giderilecek” dedi.
Başkan DEMİR hayata geçirilen Nefes Kredisi’yle ilgili şu bilgileri verdi: “Nefes Kredisi’ne 25 milyon cironun altındaki işletmeler başvuru yapabilecekler. Yıllık faizi % 7.5 oranında belirlenen kredinin 2020’de anapara ve faiz ödemesi bulunmayacak. Geri ödemeler 2021 yılında 12 eşit taksitte yapılacak. Kredi’de üst limit illere göre 50.000.-TL ile 100.000.-TL arasında değişecek. Kredinin yüzde 80’ni Kredi Garanti Fonu (KGF) destekli olacak. Toplamda 6 milyar TL kaynak yaratılarak, 40 bin KOBİ’ye ulaşılması hedefleniyor. Şuan başvurular Denizbank üzerinden yapılacak. 2 hafta sonra kamu bankalarının da projeye katılımı bekleniyor” dedi.
Nefes Kredisi için TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkür eden Başkan DEMİR, sözlerine şöyle devam etti: “Başkanımız M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nun büyük gayretiyle, TOBB ve 365 oda ve borsanın tüm kaynaklarını, üyelerinin bir an önce kullanabilmesi için yapılan çalışmaları sonuçlanmıştır. Odalar olarak gücümüzü her zaman üyelerimizden almaktayız. Bu zor günlerde üyelerimize destek olmak için TOBB öncülüğünde Odamızın kaynaklarını üyelerimize sunuyoruz. Bu kararı alan TOBB Başkanımız M.Rifat Hisarcıklıoğlu’na ve TOBB yönetimine teşekkür ediyorum.” dedi.
Ayrıca Başkan DEMİR, kredi kullanmak isteyen üyelerimizin başvuru için gereken “Faaliyet Belgesi”ni odamızdan veya odamıza gelmeden web sitemizden Tobb E-belge işlemler kısmından alınabileceğini söyledi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“GENÇLER ÜRETTİKÇE TÜRKİYE GÜÇLENECEK”
- 02BATMANLI GENÇLERDEN DÜNYA ÇAPINDA TARİHİ BAŞARI!
- 03BELEDİYE YEŞİL ALAN YATIRIMLARINI SÜRDÜRÜYOR
- 04TİMOKLULAR’DAN TOPLU BAĞIŞI
- 05ASLAN, “EVLERİMİZİ DİL OKULUNA DÖNÜŞTÜRMELİYİZ”
- 06KURBANLIK PAZARLARINDA HAREKETLİLİK BAŞLADI
- 07“ERİŞİLEBİLİRLİK BİR TERCİH DEĞİL, HERKES İÇİN TEMEL BİR HAKTIR”
- 08“GEÇMİŞTEN GÜÇ ALAN, GELECEĞE YÜRÜYEN BATMAN”
- 09İBADETHANELERDE TEMİZLİK SÜRÜYOR
- 10“GENÇLERİMİZİN GÖKYÜZÜNDEKİ İMZASI, BÜYÜK TÜRKİYE’MİZİN TEMİNATIDIR”
- 112026’DA HEDEF 200 BİN TON ASFALT
- 12ŞEFİK AYDIN HAYATINI KAYBETTİ
- 13ŞEYH HALİD’İN MANEVİ MİRASI YİNE BİNLERİ BULUŞTURDU
- 14Hamidi, Batman’ın 36. Kuruluş yıldönümünü kutladı
- 15JANDARMA 36 HÜKÜMLÜYÜ YAKALADI




Henüz Yorum yok