Esentepe 'Kent Parkı' için çalışmalar başladı
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan gelen heyet, Batman Esentepe'de yapılacak olan Esentepe Kent Parkı'nın çalışmaları için incelemelerde bulundu.
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Recep Akdeniz ve beraberindeki uzman heyet, Esentepe'de yapılması planlanan Esentepe Kent Parkı'nın çalışma detaylarını görmek için Esentepe'de incelemelerde bulundu. İnceleme çalışmalarına Batman Belediyesi'nin ilgili müdürlükleri de katıldı.
Yapılan incelemelerin ardından, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan gelen teknik heyet, Batman Belediyesi Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy ve ilgili müdürlükler arasında bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Yapılan değerlendirme toplantısı ardından kentin en güzide yerlerinden biri olan Esentepe'de, Esentepe Kent Parkı'nın çalışmalarına başlanmasına karar verildi.
"Kent parkı bir cazibe merkezi halini alacak"
Yapılacak olan kent parkına ilişkin kısa bir açıklamada bulunan Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, "150 dönümlük alan üzerine kurulacak olan mesire alanının maliyeti Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi tarafından üstlenilecek. Kent parkının içinde şelale, çocuklara yönelik özellikli çocuk oyun alanları, gençlere yönelik özel temalı mekânlar, ailelerin dinlenebileceği ve piknik yapabileceği piknik alanları, koşu yolu, seyir teraslar, bisiklet ve yürüyüş yolları yer alacak. Ayrıca kent parkında 'hava mania' uçuş alanını kısıtlamayacak şekilde cami yapılacak. Bu proje ile Esentepe Kent Parkı bir cazibe merkezi halini alacak." diye konuştu.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“GENÇLER ÜRETTİKÇE TÜRKİYE GÜÇLENECEK”
- 02BATMANLI GENÇLERDEN DÜNYA ÇAPINDA TARİHİ BAŞARI!
- 03BELEDİYE YEŞİL ALAN YATIRIMLARINI SÜRDÜRÜYOR
- 04TİMOKLULAR’DAN TOPLU BAĞIŞI
- 05ASLAN, “EVLERİMİZİ DİL OKULUNA DÖNÜŞTÜRMELİYİZ”
- 06KURBANLIK PAZARLARINDA HAREKETLİLİK BAŞLADI
- 07“ERİŞİLEBİLİRLİK BİR TERCİH DEĞİL, HERKES İÇİN TEMEL BİR HAKTIR”
- 08“GEÇMİŞTEN GÜÇ ALAN, GELECEĞE YÜRÜYEN BATMAN”
- 09İBADETHANELERDE TEMİZLİK SÜRÜYOR
- 10“GENÇLERİMİZİN GÖKYÜZÜNDEKİ İMZASI, BÜYÜK TÜRKİYE’MİZİN TEMİNATIDIR”
- 112026’DA HEDEF 200 BİN TON ASFALT
- 12ŞEFİK AYDIN HAYATINI KAYBETTİ
- 13ŞEYH HALİD’İN MANEVİ MİRASI YİNE BİNLERİ BULUŞTURDU
- 14Hamidi, Batman’ın 36. Kuruluş yıldönümünü kutladı
- 15JANDARMA 36 HÜKÜMLÜYÜ YAKALADI




Henüz Yorum yok