GÜR “BATMAN'DA TARİHİ BİR GÜN"
AK Parti Batman İl Başkanı A. Akif Gür, teşekkür mesajı yayımladı.
AK Parti Batman İl Başkanı A. Akif Gür, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Batman'da gerçekleştirdiği ziyarette ilişkin teşekkür mesajı yayımladı.
İl Başkanı Gür, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı açılış törenine katılım gösteren Batmanlılara ve partililere teşekkür etti. Gür, vatandaşların 20 yıldır olduğu gibi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı bağrına bastığını ve tarihi bir gün yaşadıklarını ifade etti. AK Parti teşkilatının kentte gücünü gösterdiğini aktaran Gür, “Batman, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı heyecan ve coşku içerisinde bağrına basarak, en iyi şekilde ağırlamıştır. Kısa bir süre zarfında tüm hazırlıklarımızı tamamlayarak bu sevgi selini oluşturduk'' dedi.
.jpg)
Batman' da tarihi bir gün yaşadıklarını açıklayan Gür mesajında; “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı ilk günkü aşkla, heyecanla ve büyük bir coşkuyla karşılayan, şehrimizin en uzak ilçelerinden köylerinden mahallelerinden gelerek, açılış törenine katılan teşkilat mensuplarımıza, sivil toplum kuruluşlarımıza, ilgili bürokratlarımıza, medya mensuplarımıza, emniyet güçlerimize, sağlık çalışanlarımıza ve tüm hemşerilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
''Batmanlı hemşehrilerim bir tarih yazmıştır.
Batman'dan verdiği müjdeleri için de Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı sunuyorum'' diyen Gür konuşmasına şöyle devam etti : "Bizim siyasetimiz eser, icraat ve hizmet siyasetidir anlayışı Batman'da bir kez daha vuku bulmuştur. Şehrimizi, ülkemizi 2023-2053 ve 2071 hedeflerine ulaştırmak için gece gündüz aşkla çalışan bir liderin izinde yürüyen bir teşkilatımız var. Batman bundan böyle küçük hesapların değil Liderinin yanında büyük hedeflerin peşinde olacaktır. Bizim yolumuz milletin yoludur; bizim yolumuz sevginin, kardeşliğin, tevazunun, kucaklamanın, yoludur'' ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“GENÇLER ÜRETTİKÇE TÜRKİYE GÜÇLENECEK”
- 02BATMANLI GENÇLERDEN DÜNYA ÇAPINDA TARİHİ BAŞARI!
- 03BELEDİYE YEŞİL ALAN YATIRIMLARINI SÜRDÜRÜYOR
- 04TİMOKLULAR’DAN TOPLU BAĞIŞI
- 05ASLAN, “EVLERİMİZİ DİL OKULUNA DÖNÜŞTÜRMELİYİZ”
- 06KURBANLIK PAZARLARINDA HAREKETLİLİK BAŞLADI
- 07“ERİŞİLEBİLİRLİK BİR TERCİH DEĞİL, HERKES İÇİN TEMEL BİR HAKTIR”
- 08“GEÇMİŞTEN GÜÇ ALAN, GELECEĞE YÜRÜYEN BATMAN”
- 09İBADETHANELERDE TEMİZLİK SÜRÜYOR
- 10“GENÇLERİMİZİN GÖKYÜZÜNDEKİ İMZASI, BÜYÜK TÜRKİYE’MİZİN TEMİNATIDIR”
- 112026’DA HEDEF 200 BİN TON ASFALT
- 12ŞEFİK AYDIN HAYATINI KAYBETTİ
- 13ŞEYH HALİD’İN MANEVİ MİRASI YİNE BİNLERİ BULUŞTURDU
- 14Hamidi, Batman’ın 36. Kuruluş yıldönümünü kutladı
- 15JANDARMA 36 HÜKÜMLÜYÜ YAKALADI




Henüz Yorum yok