
3. Etap ve Cumhuriyet Meydanı Çalışması 29 Ekim’de bitecek
Batman Belediyesi tarafından hazırlanan Cumhuriyet Meydanı projesi ile vizyon projenin 3. etap Bulvar çalışması Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket AKSOY tarafından esnafla yapılan toplantıda gündeme getirilmiş ve görüş alışverişinde bulunarak esnafın görüşleri alınmıştı.
Projenin hayata geçirilmesi öncesi çarşı esnafına bilgilendirme toplantısı yapan Başkan Vekili proje ile ilgili son noktayı koydu.
Esnafın görüşlerinin ardından Etüt ve Proje Müdürlüğü tarafından hazırlanan proje 29 Ekim tarihinde hizmete alınması planlanmaktadır.
29 Ekim Pazar günü Cumhuriyet Bayramında Cumhuriyet Meydanı ve 3. Etap vizyon projenin bitirileceği müjdesini veren Başkan Vekili AKSOY; “Cumhuriyet Meydan’ı ve 3. Etap projelerinin 13 milyon TL’ye mal olacağını projenin KDV ile birlikte yaklaşık 15 milyon TL’ye tekabül edeceğini” ifade etti.
Kamuoyunda projenin “hayata geçirilmesi” konusunda değişik algıların oluşması üzerine projesi ve ihalesi tamamlanmış çalışma konusundaki yanlış anlaşılmayı önlemek amacıyla açıklamada bulunan Başkan Vekili AKSOY: “Proje hazır, tüm çalışmalar tamamlanmış durumdu. 3 ay gibi kısa bir süre içerisinde Dört yol kavşağından, Belediye önüne kadar olan 3. Etap çalışması ile Cumhuriyet Meydanı projesinin aynı anda bitirilecek” dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01TAKSİ GASPÇILARI YAKALANDI
- 02FESTİVAL ROJİN KONSERİ İLE BAŞLIYOR
- 03 FESTİVALLER ŞEHRİ BATMAN
- 04GELECEĞİN ŞAİRLERİ BATMAN’DA YÜKSELDİ
- 05ŞAAB VADİSİ’NDE TARİH VE DOĞA BULUŞUYOR
- 06PWK 2. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI
- 07BAŞKAN ŞANSİ’DEN İSTİHDAM MÜJDESİ
- 08HASANKEYF DOĞALGAZA KAVUŞUYOR
- 09ÇARIKLI KÖYÜNE 100 TONLUK İÇME SUYU DEPOSU
- 10DEM Parti’den basın açıklaması
- 11İLAÇLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
- 12ASKF’DEN BATSO’YA ZİYARET
- 13ÇEVRE YOLLARINDA KAPSAMLI TEMİZLİK ÇALIŞMASI
- 14BESO, TÜRKİYE FİNANSLA ANLAŞTI
- 15BELEDİYE PERSONELİNE TRAFİK BİLİNCİ EĞİTİMİ
Henüz Yorum yok