Şehit Aybüke öğretmenin öğrencileri karne aldı
Şehit Aybüke öğretmenin öğrencileri karne aldı
Batman’ın Kozluk ilçesinde terör saldırısında şehit düşen Müzik Öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın’ın öğrencileri karnelerini aldı. Sevinçlerinin buruk olduğunu belirten öğrenciler, Aybüke öğretmeni kalplerinde taşıdıklarını ifade etti.
Batman’ın Kozluk ilçesinde terör saldırısında şehit düşen Müzik Öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın’ın öğrencileri karnelerini aldı. Sevinçlerinin buruk olduğunu belirten öğrenciler, Aybüke öğretmeni kalplerinde taşıdıklarını ifade etti.
Kozluk’ta okulların yaz tatiline girdiği 9 Haziran 2016’da hain saldırı sonucu şehit düşen Müzik Öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın’ın öğrencileri karnelerini aldı. Adı, Şehit Şenay Aybüke Yalçın Çok Programlı Anadolu Lisesi olarak değiştirilen okulun öğrencileri, sevinçlerinin buruk olduğunu belirtti. Aybüke öğretmenin öğrencilerinden Nurcan Alkan, "Çok üzgünüz, geçen yıl Aybüke hocamız aramızdaydı. Aybüke hocamız karnemizi verdi ama bu yıl burada değil ve yokluğu çok hissediyoruz. Aybüke hocamızı çok özledik. Keşke aramızda olsaydı, tekrar karnemizi onun ellerinden alabilseydik. Aybüke hocamızın yokluğu bize acı veriyor ama biz onu çok seviyoruz ve kalbimizde hep taşıyacağız. Onu hep hatırlayacağız" dedi.
"KALPLERİMİZDE BURUKLUK VAR"
Öğrenci Muhammed Özyer, "Bugün karneleri aldık ama Aybüke hocamızı unutmadık çok üzgünüz. Çocuklar sevinse de kalplerinde bir burukluk var. Aybüke hocamızı unutmadık, unutmayacağız" diye konuştu. Cafer Yıldırım isimli öğrenci, "Geçen dönem Aybüke hoca bizimleydi. Mutluyduk, bu yıl bizimle olmadığı için mutluluğumuz azalmış durumda. Onun da aramızda olmasını çok istiyorduk. Maalesef aramızda değil. Üzgünüz keşke aramızda olsaydı ve mutluluğumuzu onunla da paylaşmış olsaydık. Mekanı cennet olsun, nur içinde yatsın" ifadelerini kaydetti.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“GENÇLER ÜRETTİKÇE TÜRKİYE GÜÇLENECEK”
- 02BATMANLI GENÇLERDEN DÜNYA ÇAPINDA TARİHİ BAŞARI!
- 03BELEDİYE YEŞİL ALAN YATIRIMLARINI SÜRDÜRÜYOR
- 04TİMOKLULAR’DAN TOPLU BAĞIŞI
- 05ASLAN, “EVLERİMİZİ DİL OKULUNA DÖNÜŞTÜRMELİYİZ”
- 06KURBANLIK PAZARLARINDA HAREKETLİLİK BAŞLADI
- 07“ERİŞİLEBİLİRLİK BİR TERCİH DEĞİL, HERKES İÇİN TEMEL BİR HAKTIR”
- 08“GEÇMİŞTEN GÜÇ ALAN, GELECEĞE YÜRÜYEN BATMAN”
- 09İBADETHANELERDE TEMİZLİK SÜRÜYOR
- 10“GENÇLERİMİZİN GÖKYÜZÜNDEKİ İMZASI, BÜYÜK TÜRKİYE’MİZİN TEMİNATIDIR”
- 112026’DA HEDEF 200 BİN TON ASFALT
- 12ŞEFİK AYDIN HAYATINI KAYBETTİ
- 13ŞEYH HALİD’İN MANEVİ MİRASI YİNE BİNLERİ BULUŞTURDU
- 14Hamidi, Batman’ın 36. Kuruluş yıldönümünü kutladı
- 15JANDARMA 36 HÜKÜMLÜYÜ YAKALADI




Henüz Yorum yok