
Batman'da Kutlu Doğum anons araçları dolaşmaya başladı
Peygamber Sevdalıları Platformu Batman Koordinatörlüğü tarafından pazar günü saat 13.30'da Yeni Otogar yanı Mevlit Alanında düzenleyecek olan Kutlu Doğum etkinliği için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.
Batman halkını etkinliğe davet etmek amacıyla her eve Hz. Muhammed'in hayatını anlatan 100 bin siyer kitabı dağıtarak etkinliğe davet eden platform üye ve gönüllüleri, şehir merkezindeki ve kırsaldaki tüm evleri dolaşıyor.
Platforma üye derneklerden Hira-Der, halkı Batman'da Pazar günü yapılacak olan Kutlu Doğum Mevlidine davet için anons araçlarını Batman sokaklarında dolaştırmaya başladı.
Batman Hira-Der önünden kalkan araçların üzerine “Alemlere rahmet Hz. Muhammed`e (sav) selamlar olsun, Vahdet ve Kardeşlik Rehberi Hz. Muhammed (sav) ve 24 Nisan Pazar saat 13.30 mevlüd alanı” yazan brandalar asıldı.
Çiçeklerle süslenen araçlar, Hira-Der önünden Cuma namazından sonra hareket etti. Araçlar, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri Kutlu Doğum etkinliğine kadar Batman'ı ve yakın köyleri gezecek.
Öte yandan Batman'ın işlek caddelerinin birçok yerinde Kutlu Doğum stantları kurularak vatandaşlar Kutlu Doğum etkinliğine davet edildi. Stantlarda çocuklara Peygamber Sevdalıları Platformu baskılı balonlar dağıtıldı.
Konuyla ilgili bilgi veren Hira-Der Yönetim Kurul Üyesi Mehmet Emin Yakut, "Kutlu Doğum etkinliğimiz için çalışmalarımız bütün hızıyla devam ediyor. Her sene olduğu gibi Peygamber Sevdalıları Platformuna bağlı Hira-Der olarak anons araçlarımızı hazırladık. İnşallah Batman'ın tüm cadde, sokak, en ücra köşeleri ve hatta Batman'a yakın köyleri dolaşarak halkımızı kutlu sevdaya davet edeceğiz. Cuma, cumartesi ve pazar gününe kadar 3 gün boyunca anons araçlarımız davet görevini yapacaklar. Ayrıca her bölgede Kutlu Doğum stantlarımız var. Bu stantlarla da anons yapılarak halkımıza CD, kitap ve davetiyeler verilerek halkımızı kutlu sevdaya mevlide davet ediyoruz. Bu vesileyle tüm halkımızı Batman'ın Kutlu Doğum etkinliğine pazar günü mevlit alanında bekliyoruz."ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01KENT MEZARLIĞI ÇALIŞMALARI TAM HIZ İLERLİYOR
- 02Eczacılar Odası kongreye gitti
- 03ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE VALİZİM HAZIR DESTEĞİ DEVAM EDİYOR
- 04ÖZEL KURSLARDA HAKSIZ REKABET İDDİASI
- 05U14 VE U15 TAKIMLARINDAN FARKLI GALİBİYET
- 06“BAĞIMLILIKLA MÜCADELEDE ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPMALIYIZ”
- 07BATMANLILAR DİJİBOARD’DA MAÇ HEYECANI YAŞADI
- 08USTABAŞI AİLESİNDEN GÖRKEMLİ DÜĞÜN
- 09BAKAN GÖKTAŞ "55,7 MİLYON LİRALIK DOĞUM YARDIMI YAPILDI"
- 10“YÜZME BİLMEYEN KALMASIN” PROJESİNDE SEZON FİNALİ
- 11HOBİ BAHÇELERİNİN YIKIMI SÜRÜYOR
- 12Petrolspor’a Sağlık Desteği Yaşam Hastanesi’nden
- 13Başkan Şahin Seyyid Bilal anma programına katıldı
- 14YASADIŞI BAHİS OPERASYONU
- 15GERCÜŞ KIRKAT MESİRE ALANI YOLU AYDINLATILDI
Henüz Yorum yok