TRAFİĞİ RAHATLATACAK YOLA İLK KAZMA...
3 ŞERİTLİK YOLA İLK KAZMA
Batman’ın Gültepe Mahallesinde yapımı planlanan 40 metre genişliğinde ve 22 bin 580 metre uzunluğunda Kuzey ve Güney Çevre Yolunun tanıtım lansmanı gerçekleşti.
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp'ın ilk kazmayı vurduğu yola Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Belediye Başkan Yardımcıları, kamu kurum müdürleri ile ASKON Şube Başkanı Selman Nasıroğlu katıldı.

ŞEHRİN TRAFİĞİ RAHATLAYACAK
Kuzey ve Güney Çevre Yolunun Batman'ı çepe çevre kuşatacağını ve şehri halka şeklinde saracak yolun 40 metre genişliğinde 3 şerit gidiş ve 3 şerit geliş şeklinde olacağını ifade eden Batman Valisi Ekrem Canalp, şehrin trafik yükünün de büyük ölçüde azalacağına dikkat çekti Vali Canalp, ''Bu çember adeta bir yüzük. Bunun dışında ikinci bir çemberimiz daha var. Bu ikinci çember de bizim şehrin uluslararası ve şehirler arası trafik yükünü kaldıracaktır. Yani bize uluslararası trafik şu anda başladı. Kuzeyden gelen İran'ın üzerinden Kafkasya ülkeleri üzerinden gelen trafik Güneydeki limanlara bizim Batman üzerinden bir trafik akışı başladı. Karayolları’nın yapacağı bu duble yol ağıyla beraber hiç şehir merkezine uğramadan transit olarak şehre uğramadan şehir trafiğini de rahatsız etmeden bu duble yola geçmiş olacak. Bu yolla birlikte şehrin trafik yoğunluğu kendiliğinden azalacaktır" dedi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“GENÇLER ÜRETTİKÇE TÜRKİYE GÜÇLENECEK”
- 02BATMANLI GENÇLERDEN DÜNYA ÇAPINDA TARİHİ BAŞARI!
- 03BELEDİYE YEŞİL ALAN YATIRIMLARINI SÜRDÜRÜYOR
- 04TİMOKLULAR’DAN TOPLU BAĞIŞI
- 05ASLAN, “EVLERİMİZİ DİL OKULUNA DÖNÜŞTÜRMELİYİZ”
- 06KURBANLIK PAZARLARINDA HAREKETLİLİK BAŞLADI
- 07“ERİŞİLEBİLİRLİK BİR TERCİH DEĞİL, HERKES İÇİN TEMEL BİR HAKTIR”
- 08“GEÇMİŞTEN GÜÇ ALAN, GELECEĞE YÜRÜYEN BATMAN”
- 09İBADETHANELERDE TEMİZLİK SÜRÜYOR
- 10“GENÇLERİMİZİN GÖKYÜZÜNDEKİ İMZASI, BÜYÜK TÜRKİYE’MİZİN TEMİNATIDIR”
- 112026’DA HEDEF 200 BİN TON ASFALT
- 12ŞEFİK AYDIN HAYATINI KAYBETTİ
- 13ŞEYH HALİD’İN MANEVİ MİRASI YİNE BİNLERİ BULUŞTURDU
- 14Hamidi, Batman’ın 36. Kuruluş yıldönümünü kutladı
- 15JANDARMA 36 HÜKÜMLÜYÜ YAKALADI




Henüz Yorum yok