YENİ KATI ATIK İSTASYONU HİZMETE GİRDİ
Batman Belediyesi’nin çevre temizliğini daha etkin ve sürdürülebilir şekilde yürütmek amacıyla Merkez Tılmıs Köyünde kurduğu Katı Atık Aktarma İstasyonu, Vali Ekrem Canalp’in katılımıyla düzenlenen törenle hizmete başladı.
Batman Belediyesi, kentin çöp toplama ve çevre temizliği çalışmalarını daha etkin ve ekonomik hale getirmek amacıyla Merkez Tılmıs Köyü sınırlarında, TEİAŞ Bölge Müdürlüğü arkasında Katı Atık Aktarma İstasyonu’nu hayata geçirdi. Tesis, Batman Valisi Ekrem Canalp’in katılımıyla düzenlenen törenle hizmete açıldı.
Açılış törenine Vali Canalp’in yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları, Beşiri Kaymakamı Muhammed Yılmaz, İl Emniyet Müdürü İbrahim Kaba, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ekrem Doğan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, belediye birim müdürleri ve kamu kurum temsilcileri katıldı. Vali Canalp törende yaptığı konuşmada, Batman Belediyesi’nin projelerinde iki temel prensibi esas aldığını belirtti. Canalp, Katı Atık Aktarma İstasyonu’nun hem harcamaları azaltmanın hem de hizmetin etkinliğini artırmanın başarılı bir örneği olduğunu vurgulayarak, “Şu anda Batman’da çöp toplama araçlarımız günde yaklaşık 90 sefer yapıyor. Çöp araçları şehirde topladıkları atıkları Raman’daki tesise götürüp geri dönüyor. Bu gidiş-geliş mesafesi personelin zaman kaybına, yakıt tüketimine ve bakım maliyetlerinin artmasına sebep oluyor” ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“GENÇLER ÜRETTİKÇE TÜRKİYE GÜÇLENECEK”
- 02BATMANLI GENÇLERDEN DÜNYA ÇAPINDA TARİHİ BAŞARI!
- 03BELEDİYE YEŞİL ALAN YATIRIMLARINI SÜRDÜRÜYOR
- 04TİMOKLULAR’DAN TOPLU BAĞIŞI
- 05ASLAN, “EVLERİMİZİ DİL OKULUNA DÖNÜŞTÜRMELİYİZ”
- 06KURBANLIK PAZARLARINDA HAREKETLİLİK BAŞLADI
- 07“ERİŞİLEBİLİRLİK BİR TERCİH DEĞİL, HERKES İÇİN TEMEL BİR HAKTIR”
- 08“GEÇMİŞTEN GÜÇ ALAN, GELECEĞE YÜRÜYEN BATMAN”
- 09İBADETHANELERDE TEMİZLİK SÜRÜYOR
- 10“GENÇLERİMİZİN GÖKYÜZÜNDEKİ İMZASI, BÜYÜK TÜRKİYE’MİZİN TEMİNATIDIR”
- 112026’DA HEDEF 200 BİN TON ASFALT
- 12ŞEFİK AYDIN HAYATINI KAYBETTİ
- 13ŞEYH HALİD’İN MANEVİ MİRASI YİNE BİNLERİ BULUŞTURDU
- 14Hamidi, Batman’ın 36. Kuruluş yıldönümünü kutladı
- 15JANDARMA 36 HÜKÜMLÜYÜ YAKALADI




Henüz Yorum yok