
Batman’da aday öğretmenler taleplerini anlattı
Batman İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, ilk toplantısını Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret eden aday öğretmenlerle yaptı.
Aday öğretmen yetiştirme süreci içinde kurumları tanımak için gerçekleşen ziyaretler kapsamında, Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret eden aday öğretmenlerle, müdürlük toplantı salonunda bir araya gelen Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, aday öğretmenlere kendisini tanıttı, adaylık sürecinin hayırlı olmasını diledi.
Kurtaran; “İlk olarak sizlerle başlayan aday öğretmen yetiştirme süreci, çok ciddi bir uygulama, eğitimde başarı çıtasının daha yüksek bir noktaya taşınmasına katkı sağlayacak. Unutmayalım ki; öğretmen, öğretmen gölgesinde yetişir, aday öğretmenlik uygulaması da aslında tek taraflı bir öğrenmenin ötesinde, en iyi öğrenme öğretirken öğrenmedir. Bu açıdan süreç içinde sizin fark edip gördüğünüz, bu güne kadar belki de fark edilmeyen noksanlıkların giderilmesi için de önemlidir. Süreç içinde gördüğünüz sorun ve aksaklıkları bize bildirin, bu süreci bilgi alışverişi şeklinde görün. Aday Öğretmen yetiştirme süreci sonunda, öğretmenliğe daha hazır bir şekilde göreve başlayacaksınız. Değerli arkadaşlar bize emanet edilen öğrencileri eğitirken, onlar için bir model olduğumuzu unutmayalım, bu nedenle doğru rol model olacağız.” dedi.
Milli Eğitim Müdürü Kurtaran konuşmasının ardından, aday öğretmenlerin talep ve önerilerini dinledi.
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01AK Parti’den Kozluk ve Sason’da yoğun teşkilat mesaisi
- 02TPAO Bölge Müdürü Karataş’tan Tarım Müdürü Tuncer’e ziyaret
- 03ASFALT HEDEFİNDE YÜZDE 64 TAMAMLANDI
- 04YETENEKLER TUVALE YANSIYOR
- 05Milletvekili Nasıroğlu’ndan Batman’a sağlıkta büyük müjde
- 06DEVA Partili Ekmen’den “Sahte Akademik Unvan” Soruları
- 07Bağımsız Öz Belediye-İş Sendikası’ndan Batmanlı İşçilere Çağrı
- 08BATSO VE DİKA’DAN YATIRIMCILARA TEŞVİK TANITIMI
- 09HENTBOL KIZ TAKIMINDAN TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU
- 10‘KOMŞUM’ PROJESİYLE HEDEF 300 AİLEYE 10 BİN YEMEK
- 11İl Başkanı Gençlikle Kızılcahamam’da Geleceği Konuşuyor
- 12İLUH BULVARI AÇILIŞA HAZIR
- 13VALİ CANALP’TEN BAKAN ŞİMŞEK’E TAZİYE MESAJI
- 14ÜCRETSİZ Wİ-Fİ HİZMETİNE GENÇLERDEN YOĞUN İLGİ
- 15MÜZE MÜDÜRÜ ALPER’İN AİLESİNE ANLAMLI ZİYARET
Henüz Yorum yok