
Ak Parti köy köy geziyor
Hafta sonu 22. Dönem Batman Milletvekili M.Nezir Nasıroğlu, AK Parti İl Başkanı Diyaettin Uçar, Batman SKM İl Başkanı Abdülbaki Polat, önceki İl Başkanı Murat Güneştekin, Merkez ilçe Başkanı Av. Kenan Özoğul, İl ve ilçe Başkanlarından oluşan heyet merkez Seyitler Mahallesi, Beşiri ilçesi, Recepler köyü, Akuba köyü, Doğankavak köyü, Akça köyü, Binatlı köyü, Örmegözü köyü, ve bunlara bağlı mezraları ziyaret edip, ‘EVET’ için destek istedi.
“MİLLETİN HİZMETKÂRIYIZ”
Makam ve mevkilere aldırmadan her zaman milletin hizmetkârı olduklarını belirten AK Parti 22. Dönem Batman Milletvekili M.Nezir Nasıroğlu, gitmedik köy ve ev bırakmayacaklarını söyledi. Nasıroğlu yaptığı açıklamada; “Köylü bizim için her zaman ‘Milletin Efendisi’ olmuştur. Çünkü köylü üreten ve tüm değerlerimizi yaşatandır. Köylülerimiz olmasa bizim hiçbir değerimiz olmaz. Onları her zaman kendimden üstün görmüş ve değer vermişimdir. AK Parti ailesine girdiğim günden beri, kendimi halkımın hizmetkârı olarak görmüşüm. Allah’ın izniyle hem Batman’da hemde Türkiye’de 16 Nisan günü yapılacak olan referandumda ‘EVET’ oyu vererek aydınlık geleceğimize oy vereceğiz” diye konuştu.
“KÖYLÜMÜZLE YENİ BİR TÜRKİYE DOĞACAK”
Köylere yaptığı destek ziyaretlerinin ardından konuşan AK Parti Batman il Başkanı Diyaettin Uçar, 16 Nisan 2017 tarihinde ‘EVET’ desteğiyle yeni bir Türkiye ile güvenli yarınlara bakacaklarını söyledi. Başkan Uçar; “Yoğun bir şekilde çalışmamız, kesinlikle siyasi bir hareket değil, Türkiye’nin geleceği ve güvenli yarınlarına olan desteğimizdir. Siyasi görüşü, dili, dini ne olursa olsun yarınlarımız için herkese büyük görevler düşüyor. 16 Nisan’da 78 milyonla ‘EVET’ diyerek, sandıktan daha güçlü ve gür bir sesle çıkmalıyız.” dedi.
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01BATMAN’DAN SİİRT’E PSİKOSOSYAL DESTEK EĞİTİMİ
- 02Hasankeyf Gençlik Kampı ve Gençlik Merkezi hizmete açıldı
- 03Yeni yerleşim alanları için yapılan içme suyu hattı incelendi
- 04Batmanlı İş İnsanı Esat Ekremoğlu, Memleketine Değer Katmaya Devam Ediyor
- 05Geleceğin Yıldızları Petrolspor’da Yetişecek
- 06BADER’ den Batmanlılara Boğaz Turu ve Birlik Mesajı
- 07Evde Sağlık Hizmetlerinde büyük atılım
- 08Peygamber Sevdalılarından Batman Halkına Çağrı: “Gazze İçin Ankara’da Olalım”
- 09OSB Yönetim Kurulu Toplantısı yapıldı
- 10FUTBOLDA GOL YEMEDEN ÇİFTE ŞAMPİYONLUK
- 11Temmuz Ayında Elektrik Tüketiminde Rekor Artış
- 12Çarşı Pazarda Kışlık Bereketi: Vatandaş Kurutmalık Alışverişine Yöneldi
- 13Zabıtadan Dilencilere ve Işıkta Satış Yapan Çocuklara Sıkı Denetim
- 14Sason’da Ulaşım Rahatlıyor: Gölbaşı Mezrasına Güvenli ve Konforlu Yol
- 15YAŞAR KEMAL KENT ORMANI’NA SAHİP ÇIKALIM!
Henüz Yorum yok