BATMAN VAKA SAYISINDA 'PİK' YAPTI
BATMAN VAKA SAYISINDA 'PİK' YAPTI
Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, vaka sayısında ‘pik’ yapan illere dikkat çekerek:
Batman’ın da 15. Haftada vaka sayısında ‘pik’ yaptığını ifade etti.
Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca :“Diyarbakır, Konya, Adana, Gaziantep, Urfa başta olmak üzere bazı illerde hastalık pik seviyesine ulaşıyor. Bu iller en yüksek vaka sayılarını yeni görmektedir” dedi.
VAKA SAYISINDA ARTIŞ
Normalleşme süreci sonrası korona vaka sayılarının arttığı illerden olan Batman, ‘pik’ noktasına 15. Haftada ulaştı. Önceki gün değerlendirmelerde bulunan Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca: “Diyarbakır, Konya, Adana, Gaziantep, Urfa başta olmak üzere bazı illerde hastalık pik seviyesine ulaşıyor. Bu iller en yüksek vaka sayılarını yeni görmektedir. Anadolu’daki illerimizin piki daha tamamlamadığını gösteren, Eskişehir gibi, Kütahya gibi, Sakarya gibi, Ankara gibi, bu illerimizde de pikin devam ettiğini, yeni yeni bu pik dalgasına ulaştığını görmüş oluyoruz.
Ama Anadolu’daki illerimizde ise Trabzon 6. haftada, Kayseri 7. haftada, diğer illerimizde ise 14. haftada Hakkâri, Kütahya, 15. haftada Batman, Şırnak, Antep, 16. haftada Bursa, Konya, Mardin, Van, 17. haftada Ankara, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Afyonkarahisar’ın piki oluşturma döneminde olduğunu görmüş oluyoruz. Anadolu’da birinci dalga halen devam ediyor.
Son 3 gün ortalamasıyla en fazla vaka görülen 7 ili söylemek istiyorum. İstanbul, Ankara, Gaziantep, Konya, Mardin, Diyarbakır, Şanlıurfa. Ayrıca son 3 gün en az vaka görülen 7 il ise, Tunceli, Artvin, Iğdır, Erzincan, Bayburt, Kırklareli ve Bilecik” dedi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01VALİ CANALP “ÇOCUKLAR, ÜLKEMİZİN EN BÜYÜK GÜVENCESİDİR”
- 02TAŞKIN RİSKİNE KARŞI TARİHİ ADIM!
- 03BEŞPINAR’A ULAŞIM YENİDEN AÇILDI
- 04BAKAN TEKİN’E ZİYARET
- 05SASON’DA ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ AKADEMİK DESTEK BAŞLADI
- 06VEKİL RAMANLI “EĞİTİM SİSTEMİ KALIPLARDAN ARINDIRILMALIDIR”
- 07PARKLARA 694 OYUN GRUBU KAZANDIRILDI
- 08NİSAN AYI KAYMAKAMLAR TOPLANTISI YAPILDI
- 09MOR AHO’DA ANLAMLI BULUŞMA
- 10İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
- 11İHD : “Tecrit Uygulamaları Son Bulmalı”
- 12MEB Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Baran’dan Batman’a Ziyaret
- 13BESO’DAN SAĞLIK ALANINDA ÖNEMLİ İŞ BİRLİĞİ
- 14BATGEV Başkanı Ömer Cangir’den okul güvenliği değerlendirmesi
- 15KAPANAN KÖY YOLLARI KISA SÜREDE ULAŞIMA AÇILDI




Henüz Yorum yok