“Ölüm yolunda can güvenliği tehdit altında”
Milletvekili Oduncu “Ölüm yolunda can güvenliği tehdit altında”
DEM Parti) Batman Milletvekili Zeynep Oduncu, Batman’da yaşanan trafik kazaları nedeniyle halk arasında ‘ölüm yolu’ olarak anılan Batman-Beşiri karayolundaki kazaları önlemek için söz verilen çalışmaların hala tamamlanmamış olmasına tepki gösterdi.
Temmuz ayı içerisinde yaşanan ve dört kişinin yaşamını yitirdiği kazanın ardından yetkililer tarafından 6.5 kilometrelik karayolunda refüj ve aydınlatma çalışmalarına başlandığına dair açıklamalar yapıldığını anımsatan milletvekili Oduncu, aradan geçen bunca süreye rağmen karayolunun kazalara davetiye çıkarmaya devam ettiğine dikkat çekti.
ODUNCU, KARAYOLUNDA AÇIKLAMA YAPTI…
Sık sık ölümlü trafik kazalarının yaşandığı karayolunda incelemelerde bulunan milletvekili Oduncu, yetkililerin sorumluluklarını yerine getirmemesini sert bir dille eleştirdi. Yıllardır süregelen trafik kazalarına rağmen karayolunda gerekli düzenlemelerin yapılmadığını vurgulayan Oduncu, “Defalarca uyardık, çağrılar yaptık ama ne aydınlatma direkleri dikildi ne de yaya yolları oluşturuldu. Temmuz ayında yaşanan feci kazanın ardından çalışmaların başlayacağı ve bölgenin aydınlatılacağı söylenmişti. Ancak geçen bunca zamana rağmen karayolunda risklerin azaltılması ve trafik güvenliğinin sağlanması için gerekli çalışmalar tamamlanmadı. Bu ihmaller halkın can güvenliğini tehdit ediyor” diye konuştu. Milletvekili Oduncu, daha önce olduğu gibi bundan sonra da konunun takipçisi olacaklarının da altını çizdi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01MİNİKLER İÇİN 3 YENİ KURS
- 02KENT GENELİNDE YAĞIŞ SONRASI PIRIL PIRIL TEMİZLİK
- 03YAĞIŞ YOLU ÇÖKERTTİ
- 04700 GRAM DOĞAN BEBEK 4 AY SONRA SAĞLIĞINA KAVUŞTU
- 05ŞEHİT ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLER İÇİN DUALAR EDİLDİ
- 06TUNÇ’TAN SÖYLEŞİ VE İMZA GÜNÜ
- 07BATMAN VE TATVAN ARASINDA GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURULDU
- 08ÖĞRENCİ VE MEZUNLAR BİR ARADA
- 09MİNİK ÖĞRENCİLER İÇİN KUR’AN’A GEÇİŞ TÖRENİ
- 10ODUNCU: İNTİHARLAR VE KALP KRİZLERİ ARTIYOR
- 11CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN PETROLSPOR’U KUTLADI
- 12RUHSATSIZ SİLAH OPERASYONU: 2 KİŞİ TUTUKLANDI
- 13ŞANSİ “70 BİN ÜYEMİZİN TAMAMINA ULAŞACAĞIZ”
- 14BARAJLAR İÇİN ALARM
- 156 GOLLÜ MAÇTA KAZANAN ÇIKMADI




Henüz Yorum yok