YAŞAR, DEKLARASYONU DEĞERLENDİRDİ
YAŞAR, DEKLARASYONU DEĞERLENDİRDİ
Cumhuriyet Halk Partisi Batman İl Başkanı Hüseyin Yaşar, Ankara Bilkent Üniversitesi Sakarya Konferans Salonunda gerçekleştirilen Güçlendirilmiş Parlamenter Sistemi Deklarasyonunu değerlendirdi.
Ankara`da açıklanan deklarasyon ülkenin geleceğine katkı sunacağını belirten Yaşar, ülkemizin geleceğine yön veren önemli bir gün olduğunu ifade etti.
Milletin iradesi mecliste tecelli etmesi için barajın yüzde üçe indirilmesini önemli buluyoruz diyen İl Başkanı Yaşar “Kamu yönetiminde mülakatın yerine yazılı sınavın getirilmesi vatandaşlarımız nezdinde eşitlik duygusunu pekiştirecektir. Milletin seçtiği iradenin sandıkla gelmesi ve sandıkla gitmesi milli iradenin korunması açısından demokrasiye olan güveni pekiştirecek. Türkiye`de farklı altı siyasi partinin bugün bir araya gelmesini çok önemsiyoruz.
Sonuçta memleketin sorunları had safhaya ulaştı. Sorunlarımızı bir araya gelip konuşarak çözebileceğimizi bu deklarasyonda ifade etmiş olduk. Derdimiz herkesin hür bir şekilde yaşayıp düşünce ve fikir özgürlüğünün olduğu kimsenin düşüncesinden dolayı yargılanmadığı özgürlükçü bir Türkiye’yi yeniden inşa etmektir.
Bunun için üniversitelerin özerkliğini artırarak fikir üretebiliriz. Bu fikir bilim ve ekonomiye katma değer katarak ülkemizin kalkınmasına destek olacak” ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 05Murat Çiçek ile röportaj:
- 06 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman Havalimanı Yaz Tarifesine Geçiyor: Uçuş Sayısı Yükseldi
- 02Yılmaz “Ekonomik kriz vatandaşın mutfağını vurdu”
- 03Batmanlı Esnafa 1 Milyon TL Kredi İmkanı
- 04BATMAN’DA İŞSİZLİKTE TARİHİ GERİLEME
- 05BATMAN PETROLSPOR ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYOR
- 06EVLENECEK GENÇLERE DESTEK
- 07ÖĞRENCİLERE BİLİM VE TEKNOLOJİ KONULU SEMİNER
- 08KÜTÜPHANELERDE BAŞARI ARTIYOR
- 09BÖLGEDE ANA SU HATTI YENİLENİYOR
- 10Batman Petrolspor Bayrakları Şehri Süslüyor
- 11YAŞLILARA SAYGI HAFTASI'NDA VEFALI BULUŞMA
- 12METRUK BİNALARA ASLA TAVİZ YOK
- 13GERÇEĞİ ARATMAYAN YANGIN TATBİKATI
- 14VALİ CANALP, BİLİM MERKEZİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU
- 15VALİ CANALP’A ‘ORMAN HAFTASI’ ZİYARETİ




Henüz Yorum yok