TÜMSİAD Batman şubesinde görev değişimi
Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Batman şubesinde yapılan olağan genel kurulda başkanlığa Kamil Biçici seçildi. Nezir Yeşilyurt, TÜMSİAD Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölge Başkanı olmasının ardından tek listeyle gidilen seçimde oyların tamamını alan Biçici'ye görevi devretti.
Törende konuşan Nezir Yeşilyurt, 2011 yılından beri beraber çalıştıkları Biçici’ye görevi devretmekten son derece memnun olduğunu, TÜMSİAD'ın yeni isimlerle daha da hareketleneceğini söyledi.
TÜMSİAD olarak yaptıkları faaliyetlerle Batman'daki KOBİ'lere yönelik yapmış oldukları çalışmalarla önemli mesafe kat ettiklerini, resmi kurum ve sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte sinerji yakaladıklarını ifade eden Yeşilyurt, Biçici'ye ve yönetim kuruluna başarı dileklerinde bulundu.
Daha sonra göreve yeni seçilen TÜMSİAD Şube Başkanı Biçici, yeni yönetim kurulu üyeleriyle birlikte TÜMSİAD'ın vizyonuna uygun çalışmalarda bulunacaklarını ifade etti.
Biçici, TÜMSİAD'ın Türkiye genelinde 15 binin üzerinde üyesi, 57 şubesinin bulunduğunu hatırlatarak, Batman'da ise 150 civarında üyelerinin olduğunu belirtti.
Biçici, "Bu görev bir bayrak yarışı değil. Hedefimiz dava arkadaşlarımızla bu hizmeti daha ileriye başarılı bir şekilde götürmektir. Bayrağı daha yükseklere çıkartmak için ben ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla birlikte var gücümüzle çalışacağız. Bizim de sevdamız Batman, Türkiye ve insanlık içindir. TÜMSİAD'ın amacı da ülke ekonomisine katkı sağlamaktır. Aldatan ve aldanan olmadan dürüstçe yolumuzda ilerleyeceğiz. Kuruluş amacımızdaki misyon ve vizyonumuzla çıktığımız bu yolda İnşallah KOBİ'lerimizin yanında olmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01VALİ CANALP “ÇOCUKLAR, ÜLKEMİZİN EN BÜYÜK GÜVENCESİDİR”
- 02TAŞKIN RİSKİNE KARŞI TARİHİ ADIM!
- 03BEŞPINAR’A ULAŞIM YENİDEN AÇILDI
- 04BAKAN TEKİN’E ZİYARET
- 05SASON’DA ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ AKADEMİK DESTEK BAŞLADI
- 06VEKİL RAMANLI “EĞİTİM SİSTEMİ KALIPLARDAN ARINDIRILMALIDIR”
- 07PARKLARA 694 OYUN GRUBU KAZANDIRILDI
- 08NİSAN AYI KAYMAKAMLAR TOPLANTISI YAPILDI
- 09MOR AHO’DA ANLAMLI BULUŞMA
- 10İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
- 11İHD : “Tecrit Uygulamaları Son Bulmalı”
- 12MEB Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Baran’dan Batman’a Ziyaret
- 13BESO’DAN SAĞLIK ALANINDA ÖNEMLİ İŞ BİRLİĞİ
- 14BATGEV Başkanı Ömer Cangir’den okul güvenliği değerlendirmesi
- 15KAPANAN KÖY YOLLARI KISA SÜREDE ULAŞIMA AÇILDI




Henüz Yorum yok