Uçak seferleri için kente geldiler!
Uçak seferlerinin artırılması için THY heyeti Batman’daydı
Vali Erkem Canalp ve Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Batman’da mevcut uçak seferlerinin artırılması için yürütülecek çalışmaları görüşmek üzere Batman'a gelen Türk Hava Yolları heyeti ile Valilik toplantı salonunda bir araya geldi.
Devlet Hava Meydanları İşletmesi Batman Hava Limanı Müdürü Tacettin Turgut’un Batman’ın sosyo-ekonomik yapısı, kültür, turizm, sağlık, eğitim, sanayi ve ticaret potansiyeline ilişkin bilgilendirme sunumuyla başlayan toplantıda; Batman’dan İstanbul ve Ankara’ya uçak seferlerinin artırılmasının yanı sıra İzmir ve Antalya’ya uçak seferlerinin başlatılması konusunda yürütülecek çalışmalar ele alınarak görüşüldü. Sunumun ardından, THY heyetini Batman’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti belirten Vali Canalp, Batman’da çok canlı bir ticaret ve sosyal hayatının olduğunu, hayata geçirilecek yeni sanayi alanları ile birlikte Batman’ın bölgenin üreten kenti olacağını, bu anlamda kentin metropol kentlerle olan ticari, kültürel ve sosyal ilişkinlerin canlı tutulması için uçak seferlerinin artırılmasının elzem olduğunu ifade etti.
THY Yurtiçi Satış Müdürü Aşkın Cantimur, THY’nin son yıllarda uçak filosunun genişletildiğini, şu anda 470 uçak ile dünyanın sayılı hava yolları şirketleri arasında yer aldığını belirterek, THY olarak iştiraklerimizle birlikte Batman’ın bu yüksek potansiyeline göre uçak seferlerinin artırılması ve İzmir ve Antalya’ya sefer düzenlenmesi taleplerini değerlendirmeye alacaklarını ifade etti. Milletvekili Nasıroğlu ise geçen hafta Vali Ekrem Canalp ile birlikte THY Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürünü ziyaret ettiklerini belirterek, THY yetkililerinin en kısa sürede aksiyon alarak, Batman’a heyet göndermelerinden dolayı, kendilerine teşekkür etti. Toplantıya; Vali Ekrem Canalp'in yanı sıra Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Vali Yardımcısı Mustafa Caner Culukar, THY Yurtiçi Satış Başkanı Aşkın Cantimur, THY Yurtiçi Satış Koordinatörü Cüneyt Doğruer, THY Diyarbakır Anıl Mercan, ilgili kamu kurum ve kuruluş müdürleri ile ilimizde faaliyet gösteren STK ve oda başkanları katıldı.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 05Murat Çiçek ile röportaj:
- 06 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01HASANKEYF KÖYLERİNE İKİNCİ TUR ZİYARET
- 02BAŞKAN ŞANSİ’DEN PETROLSPOR’A GÜÇLÜ DESTEK
- 03İş İnsanı Ferdi Kurt’tan Petrolspor tribünlerine 500 bayrak desteği
- 04TÜZÜN'DEN PETROLSPOR'A DESTEK ÇAĞRISI
- 05BASKİ’DEN YOĞUN MESAİ
- 06TPAO PETROLSPOR MİNDERDE FIRTINA GİBİ!
- 07İLUH DERESİ’NDEKİ KİRLİLİĞE TEPKİ; “SUSMAK ÇÖZÜM DEĞİL”
- 08KAYAPINAR’A 917 MİLYON TL’LİK ENERJİ YATIRIMI
- 09400 DÖNÜMLÜK MEYVE FİDANLIĞI KURULACAK
- 10Batman’da 1005 Ağaçlık Yeşil Koridor
- 11KAYMAKAM ÖZTAŞ’A VEDA YEMEĞİ
- 12“ALTYAPI SORUNLARI GÖRMEZDEN GELİNİYOR”
- 1313 MADALYA İLE ZİRVEDE!
- 14BAĞIMLILIKLA MÜCADELEDE AİLE ODAKLI YENİ DÖNEM
- 15YAĞMUR SUYU SORUNUNA KALICI MÜDAHALE




Henüz Yorum yok