“Ekmek fabrikası işlevsiz hale getirilmiş”
“Ekmek fabrikası işlevsiz hale getirilmiş”
Batman Belediyesi, Ekmek Üretim Fabrikasında üretilen ve 30 ekmek dağıtım büfesinde günlük 42 bin ekmek dağıtımının gerçekleştirildiği ücretsiz ekmek dağıtım hizmetinin fabrikanın zaruri bir şekilde bakım-onarıma alınması nedeniyle geçici olarak durdurulacağını açıkladı.
“4 YIL BOYUNCA BAKIMDAN GEÇİRİLMEMİŞ”
Batman Belediye başkanlığından yapılan açıklamada, ekmek üretim fabrikasının zaruri bir şekilde bakım ve onarıma alınması nedeniyle geçici olarak durdurulacağını kamuoyuna duyurdu. Batman Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “4 yıl boyunca bakım ve onarımdan geçirilmediği için işlevsiz hale getirilen Belediye Ekmek Üretim Fabrikasının fırının bakım ve onarıma ihtiyacı duyulmuştur.
Ekmek Üretim Fabrikası; kazan dairesinde buhar ve gaz sıkışmasından kaynaklı ekmek üretim tüneli sistemi, hamuru tünele gönderme bandı sensörü, hamur yoğurma tekneleri, hamur mikserleri, hamur kesme ve çevirme makineleri, hamur dinlendirme (fermantasyon) odası, hamur mayası bekletme dolapları soğutma, aspiratör ve havalandırmalar arızaları yaşanmaktadır. Ekmek Üretim Fabrikasında ayrıca bozuk zeminler, paslı ekmek pişirme bantları, kırık un taşıma paletleri sorunları nedeniyle bakım ve onarıma alınacaktır. Daha sağlık ve daha hijyenik bir ortamda ekmek üretimi için ekmek üretim fabrikası genel bakım ve onarıma alınması nedeniyle ekmek üretimi ve dağıtımına ara verilecektir.”
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01VALİ CANALP “ÇOCUKLAR, ÜLKEMİZİN EN BÜYÜK GÜVENCESİDİR”
- 02TAŞKIN RİSKİNE KARŞI TARİHİ ADIM!
- 03BEŞPINAR’A ULAŞIM YENİDEN AÇILDI
- 04BAKAN TEKİN’E ZİYARET
- 05SASON’DA ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ AKADEMİK DESTEK BAŞLADI
- 06VEKİL RAMANLI “EĞİTİM SİSTEMİ KALIPLARDAN ARINDIRILMALIDIR”
- 07PARKLARA 694 OYUN GRUBU KAZANDIRILDI
- 08NİSAN AYI KAYMAKAMLAR TOPLANTISI YAPILDI
- 09MOR AHO’DA ANLAMLI BULUŞMA
- 10İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
- 11İHD : “Tecrit Uygulamaları Son Bulmalı”
- 12MEB Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Baran’dan Batman’a Ziyaret
- 13BESO’DAN SAĞLIK ALANINDA ÖNEMLİ İŞ BİRLİĞİ
- 14BATGEV Başkanı Ömer Cangir’den okul güvenliği değerlendirmesi
- 15KAPANAN KÖY YOLLARI KISA SÜREDE ULAŞIMA AÇILDI




Henüz Yorum yok