
“İSLAM ÜLKELERİ DERHAL HAREKETE GEÇMELİ”
Saadet Partisi Batman İl Başkanı Mehmet Fırat, İsrail’in Suriye’ye yönelik gerçekleştirdiği hava saldırısına sert tepki gösterdi.
Bu saldırının Büyük Ortadoğu Projesi’nin (BOP) bir parçası olduğunu savunduğunu belirten Saadet Partisi Batman İl Başkanı Mehmet Fırat “Siyonist İsrail’in Suriye’ye dönük saldırısını şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz. İsrail’in tek amacı Suriye’de istikrarsızlık oluşturmak ve ülkenin toprak bütünlüğüne müdahale etmektir. Bu saldırgan tutuma karşı İslam ülkeleri derhal harekete geçmelidir,” ifadelerini kullandı.
Açıklamasında Türkiye’ye de çağrıda bulunan İl Başkanı Fırat “Artık hedefin Türkiye olmadığını kimse iddia edemez. ABD’yi arkasına alan siyonist rejim, tüm Ortadoğu’yu kendi güvenliği ve sapkın emelleri uğruna savaşın içine çekmeye çalışıyor. Türkiye, bu saldırıyı açık bir mesaj olarak okumalıdır. Kürecik üssü kapatılmalı, ticari ilişkiler kesilmeli, Azerbaycan petrol boru hattı durdurulmalı ve BOP eş başkanlığı bırakılmalıdır” dedi.
İl Başkanı Fırat “İsrail kimsenin dostu değildir. Bu gerçek artık görülmelidir. Türkiye elçisini geri çekmeli, uluslararası platformlarda güçlü bir duruş sergilemelidir” ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01UYUŞTURUCUYA KARŞI ORTAK MÜCADELE ÇAĞRISI
- 02HÜDA PAR'DAN ÇÖP AKTARMA TESİSİNE VETO
- 03KAPLAN, “YÜKSEK KİRALAR ESNAFI ZORLUYOR”
- 04ÇÖLYAK HASTALARINA GLÜTENSİZ DESTEK SÜRÜYOR
- 05BÖLGENİN AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI ÜSSÜ OLACAK
- 06SIFIR ATIK UYGULAMASI ARALIKSIZ SÜRÜYOR
- 07BELEDİYEDEN FIRINLARA SIKI DENETİM
- 08Çevrecilerden Diyarbakır Caddesi düzenleme projesine tepki
- 09HAZIRLIK MAÇINDA FARKLI GALİBİYET
- 10Vali Canalp, "Batman’da kaçak yapılaşma dönemi kapandı!''
- 11HASANKEYF'TE TARİHE IŞIK TUTULUYOR
- 12TÜNELDE KORKUTAN KAZA
- 13Eğitim-Bir-Sen’den Medeniyet Yolculuğu : Roma’dan Kurtuba’ya
- 14Kaymakam Başar, hane ziyaretlerine devam ediyor
- 15Başkan Şansi’den 500 kişiye istihdam müjdesi
1 Yorum
Ahmet dedebek
20 Temmuz 2025