Batman Gaziantep kardeş oldu
“Kardeş Belediyecilik” çalışması ile Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile Batman’ın Kozluk ve Hasankeyf belediyeleri “Kardeş Belediye” oldu.
“Kardeş Belediye” olma kararı ile ilgili olarak AK Parti İl Başkanı Diyaettin Uçar, Hasankeyf Belediye Başkanı Abdulvahap Kusen, Kozluk Belediye Başkanı M. Veysi Işık ile birlikte Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i makamında ziyaret etti.
Görüşmede Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yaptığı konuşmada, “Genel merkezimizin yaptığı, kardeş belediyecilik ile ilgili Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun başkanlığında yapılan ve benim de bulunduğum toplantıda gönüllü olarak Batman’ımızın iki ilçesi olan Hasankeyf Belediyesi ile Kozluk Belediyesi’nin Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile “kardeş” olmasını talep ettim. Yakın zaman içerisinde, teknik bir ekip oluşturularak, iki güzide ilçemize göndereceğim. Teknik ekip burada tespit ettikleri eksiklikleri ve neler yapabileceğimizi belirledikten sonra, şahsım da bu ilçeleri ziyaret ederek, buralarda açıklamalarda bulunacağım. İnşallah imkânlar dâhilinde, bu iki ilçemize destek olacağız. Bu vesile ile bu “Kardeş Belediyecilik” çalışmasının hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01“KADIN VARSA GÜÇ VAR”
- 02TÜPRAŞ’TA “NORM KADRO” TEPKİSİ
- 03SASON’DA YAĞIŞ SONRASI YOL TEMİZLİĞİ TAMAMLANDI
- 04BATMAN’DA FETÖ OPERASYONU: 1 GÖZALTI
- 05YENİ KATI ATIK İSTASYONU HİZMETE GİRDİ
- 06BESO’DAN ASRİAD’A ZİYARET
- 07ÇELİK, “YA BU MESELEYİ ÇÖZERİZ, YA DA BU MESELE BİZİ ÇÖZER”
- 08VALİ CANALP “BATMAN 12 GÜN BOYUNCA LEZZET MERKEZİNE DÖNÜŞTÜ”
- 09PETROL-İŞ’TEN SİLAHLANMAYA KARŞI ACİL TEDBİR ÇAĞRISI
- 10TIKANAN MAZGALLARDA 40 TON ATIK TOPLANDI
- 11TPAO Batman Bölge Müdürlüğü’nden Yeşil Vatan Seferberliğine 500 Fidanlık Katkı
- 12VALİ CANALP, VATANDAŞLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ
- 13FEN İŞLERİ EKİPLERİNDEN YOĞUN SAHA ÇALIŞMASI
- 1412 PERSONELLE MEZARLIKLAR TEMİZLENDİ
- 15Tiryaki, "Batman işsizlikte ilk sıralarda”




Henüz Yorum yok