Aksoy, Kaçak Yapılaşmaya Af Yok!
Batman’ın planlı ve düzenli gelişimi konusunda kararlı olduklarını belirten Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, kaçak yapılaşmaya kesinlikle müsaade edilmeyeceğini, alınan karar doğrultusunda kaçak yapıların yıkımına başlanacağını söyledi.
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın aldığı İmar (Affı) Barışı kararından sonra yapımına başlanan kaçak yapıların Belediyemiz Yapı Kontrol Müdürlüğü personelince tespit çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Belediye Başkan Vekili Aksoy, İmar Affından sonra yapılan kaçak yapıların tespit tarihi itibariyle alınan encümen kararının ardından tek tek yıkılmaya başlanacağını ifade etti.
BATMAN’DA KAÇAK BİNALARIN YIKIMINA BAŞLANIYOR
Konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Bu konuda kesinlikle taviz vermemiz mümkün değildir” diyen Belediye Başkan Vekili Aksoy, Batman Belediyesi olarak Yapı Kontrol Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan kaçak yapı ekibinin tespiti doğrultusunda kaçak yapıların yıkılması için çalışmaların aralıksız sürdürüldüğünü kaydetti. Belediye Başkan Vekili Aksoy, yapılan incelemelerde İmar Barışından sonra kaçak inşaat yapımına devam edildiğini ve Belediye olarak buna müsaade etmeyeceklerine dikkat çekti.
AKSOY: BU BİR MİLATTIR
İmar barışı sonrası kaçak ve düzensiz yapılaşmaya asla izin verilmeyeceğinin altını çizen Belediye Başkan VekiliAksoy: “Batman kent merkezinde İmar Barışı’ndan sonra imar kirliliğine neden olan kaçak yapıların bulunması suçtur. Batman Belediyesi bir başlangıca imza atıyor. Talimatlarım doğrultusunda Belediye Yapı Kontrol Müdürlüğümüze bağlı personelimiz durmaksızın kaçak olduğunu tespit ettikleri binaları kayıt altına alıp encümenimizin onayına sunuyorlar. Bu kaçak yapıların da tespit tarihi itibariyle alınan karar doğrultusunda yıkımı gerçekleştirilecektir” şeklinde konuştu.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01SURİYE ŞEKERİ DE LÜKS OLDU
- 02Ekremoğlu “Bayram Birlik ve Dayanışmayı Güçlendirir”
- 03“PETROL, BU KENTIN VAR OLUŞUDUR”
- 04BATSO Başkanı Demir: “Bayramlar Toplumsal Bağları Güçlendirir”
- 05“Ayrışma Değil, Birlik Kazandırır”
- 06Batmanlılar Ankara’da buluşuyor
- 07Tüzün: “Bayramın Gerçek Ruhu, Acıları Da Paylaşabilmektir”
- 08VALİ CANALP, BİRLİK VE DAYANIŞMA EN BÜYÜK GÜCÜMÜZDÜR
- 09HÜSEYİN ŞANSİ: BAYRAMLAR GÖNÜLLERİ BİRLEŞTİRİR
- 10RAMANLI: BAYRAMLAR KARDEŞLİĞİ GÜÇLENDİRİYOR
- 11VEYSİ DEMİR: GAZETECİLERE YÖNELİK KATLİAMLAR SON BULMALI
- 12BAŞKAN ÇETİN: BAYRAMLAR DAYANIŞMA VE FEDAKARLIĞIN EN YÜKSEK İFADESİDİR
- 13KURBAN KESİM VE SATIŞ YERLERİ AÇIKLANDI
- 14İŞ İNSANI KURT “ŞEFFAF YÖNETİM GÜVENİ GETİRİR”
- 15DİKA YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI




Henüz Yorum yok