
MÝNÝ ADA ROBOTLAR YAÞAM HASTANESÝ’NDE
MÝNÝ ADA ROBOTLAR YAÞAM HASTANESÝ’NDE
Özel Batman Yaþam Hastanesi, hastane hizmet süreçlerinde kullanýlmak ve hastalara kolaylýk saðlamak için deneme amaçlý mini ada robot getirdi.
Hastanede kurulumlarý tamamlanan ve hizmetlerine baþlayan mini ada robotlar, deneme amaçlý bir hafta boyunca hastanede bulunacak ve hastalarýn hizmetlerinde kullanýlacak.
Hastanede hastalarý yönlendirme, eþlik etme, bilgi verme, ateþ ölçme gibi alanlarda deðerlendirileceði ifade edilen mini ada robotlarýn özellikle servislerde yatýþ alanlarýnda hastalara yemek daðýtma, hastalarý hasta odalarýna yönlendirme ve bilgi verme amaçlý hizmet süreçlerinde yer alacak.
Konu ile ilgili deðerlendirmelerde bulunan Özel Batman Yaþam Hastanesi genel müdürü Burhan Dinç, “Hastane olarak hizmet vermeye baþladýðýmýz günden bu yana teknolojik alt yapýmýzý güçlü tuttuk. Geldiðimiz aþamada hastanemizin fiziki kapasitesini artýrarak, hastanemizi daha konforlu ve ferah bir yapýya kavuþturduk. Yenilediðimiz ve hastalarýmýzýn hizmetine sunduðumuz týbbi cihazlarla birlikte saðlýk sorunlarýnýn taný ve tedavi süreçlerinde modern bir anlayýþý etkin kýldýk.
Bütün servislerimizdeki hasta odalarýnda son model tv, internet, Digitürk, Netflix gibi dijital tv platformlarý ve daha birçok alanda yenilikler yaparak, hastalarýmýzýn konforlu saðlýk hizmeti almalarýný saðladýk. Önceliðimiz, hastalarýmýzýn saðlýðýdýr. Hastane olarak attýðýmýz her adýmda hasta odaklý bir anlayýþý benimsiyoruz. Amacýmýz, en iyi hizmet anlayýþýný etkin kýlmak ve teknolojinin imkânlarýný hastalarýmýzýn hizmetine sunarak, hastalarýmýza kolaylýk saðlamaktýr.
Bu doðrultuda deneme amaçlý hastanemizde hastalarýmýzýn hizmetine sunduðumuz mini ada robotlar, hastalarýmýza polikliniklere kadar eþlik etme, yönlendirme, bilgi verme, hasta odalarýmýzda hastalarýmýza yemek daðýtma gibi alanlarda kullanýlacaktýr” açýklamasýnda bulundu.
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarýþmasý
- 02ÝÞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asýrlarýn taþýdýðý gelenek: Tandýr ekmeði
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlý genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKÝ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLÝMÝ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADÝLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESÝNDEN BÝR ÝLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AÐIRLIYOR
- 13Ben Deðil, Siz Kazanacaksýnýz
- 14Feci kazada hayatýný kaybedenler gözyaþlarýyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öðrencilerini konuk etti
- 01DOLANDIRICILIK AÐI ÇÖKERTÝLDÝ
- 0242 KÝLOMETRELÝK GÜZERGAHTA TEMÝZLÝK ÇALIÞMASI
- 03600 METRELÝK BSK ASFALT ÇALIÞMASI TAMAMLANDI
- 04Kuzeybatý Çevre Yolu’na Erdoðan Ýsmi Verildi
- 0598 SEYAHAT SEVER AÐIRLANDI
- 06GENÇLÝÐÝN YÜZME KURSLARINA 5 BÝN BAÞVURU
- 07ÖNCE CAMÝYE SONRA SPOR SALONUNA
- 08KOZLUK’TA ‘YÜZME BÝLMEYEN’ KALMAYACAK
- 09Petrolsporlu Pehlivanlar, Bölge Þampiyonu Oldu
- 1026 BRANÞTA 11 BÝN KAYIT YAPILDI
- 11BAÞARILI ATLETLERE ÖZPERK’TEN EÞOFMAN
- 12BOLU KAMPINDA PETROLSPOR’A ANLAMLI ZÝYARET
- 13DEVA'DAN SAÐLIK SÝSTEMÝNE VE HASTANELERE ELEÞTÝRÝ
- 14UYUÞTURUCUYA KARÞI ORTAK MÜCADELE ÇAÐRISI
- 15HÜDA PAR'DAN ÇÖP AKTARMA TESÝSÝNE VETO
Henüz Yorum yok