MADDE BAĞIMLILARINA YÖNELİK TEDAVİ KOMPLEKSİ
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, madde bağımlılığıyla mücadele kapsamında önemli bir proje için harekete geçildiğini duyurdu.
BESO Başkanı Çiftçi, Batman Valisi Ekrem Canalp ile yaptığı görüşmede madde bağımlılarını rehabilite etmeye yönelik hazırladıkları çalışmayı sunduklarını belirterek “Sayın Valimiz, projenin faydalı olacağını ifade edip, derhal çalışmalara başlanması talimatını verdi. Vali Yardımcısı Gökhan Bey başkanlığında, kurum müdürleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir toplantı düzenlendi” dedi.
Toplantıda, Batman’da madde bağımlılarını rehabilite edecek, meslek kazandıracak ve tüm ihtiyaçlarını karşılayacak donanıma sahip, içerisinde AMATEM’in de bulunacağı bir tedavi kompleksi kurulmasının gerekliliği vurgulandı. Başkan Çiftçi “Sivil toplum kuruluşlarımız da bu projenin önemine dikkat çekerek destek vereceklerini ifade ettiler. Diğer illerdeki benzer çalışmaların incelenmesi ve yol haritasının belirlenmesi için önümüzdeki hafta yeniden toplanacağız” diye konuştu.
Valilik, devlet kurumları ve sivil toplum kuruluşlarının kararlı duruşunun umut verici olduğunu dile getiren Başkan Çiftçi “Bu çalışma geniş katılımlı olacak. Şehrimizin tüm dinamikleri ile istişare ederek destek isteyeceğiz. Batman’ımız için hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01KURBAN BAYRAMI TEDBİRLERİ MASAYA YATIRILDI
- 02KAPLAN'DAN ''YEREL ESNAFA DESTEK'' ÇAĞRISI
- 03SASON'DA ARICILARA BÜYÜK DESTEK
- 04Belediyeden Vergi Ödemesi Uyarısı : Son Gün 31 Mayıs
- 05SASON'DA JANDARMADAN HIRSIZLIK UYARISI
- 06DURDURULAN ARAÇTAN 20 KİLO SHUNK ÇIKTI!
- 07BAŞKAN KAPLAN, TESK GENEL BAŞKANINI ZİYARET ETTİ
- 08BATSO’DA KADIN GİRİŞİMCİLERE E-TİCARET VE HİBE DESTEĞİ SEMİNERİ
- 09DEV SİBER OPERASYONDA 88 TUTUKLAMA
- 10''SESSİZ KALIRSAK GELECEĞİMİZİ KAYBEDECEĞİZ''
- 11HAŞERELERE KARŞI GECE GÜNDÜZ İLAÇLAMA
- 12HASANKEYF BAHAR ŞENLİKLERİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
- 13KAPLAN “HUZUR ORTAMI EKONOMİK KALKINMANIN ÖNÜNÜ AÇACAKTIR”
- 14ENGİN KARTAL'DAN ''SON ADIM''
- 15BAYRAM ÖNCESİ OTOGAR DENETİMLERİ SIKILAŞTIRILDI




Henüz Yorum yok