ÜÇ DERNEĞİN PROJESİ KABUL EDİLDİ
Batman’da faaliyet gösteren Şehit ve Gazi Aileleri Derneği, Ortopedik Engelliler Derneği ve Şehit Aileleri ile İnsan Hakları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin hazırladığı üç farklı proje İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından kabul edildi.
Batman’da faaliyet gösteren Batman Şehit ve Gazi Aileleri Derneği tarafından hazırlanan ‘Şehitlerimizin İzinde Kardeşlik Yolunda’ projesi, Batman Ortopedik Engelliler Derneği tarafından hazırlanan ‘Engelleri Gezerek Aşalım’ projesi ve Batman Şehit Aileleri ile İnsan Hakları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından hazırlanan ‘Şehitlerimiz Pusulamız’ projeleri İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından kabul edildi.
İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından uygun görülen projeler kapsamında yürütülecek faaliyetler İçişleri Bakanlığı tarafından finanse edilecek.
Kabul edilen projelere ilişkin iş birliği protokolü, Valilik makamında düzenlenen törende imzalandı. Protokole; Vali Ekrem Canalp, Batman Şehit Aileleri ile İnsan Hakları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Demir, Batman Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Şeyhmus Özcan ve Batman Ortopedik Engelliler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Zehra Atay imza attı.
Projeler kapsamında şehit ve gazi yakınları, gaziler ve engelli vatandaşlar, gruplar halinde bir hafta boyunca ülkenin çeşitli illerini ziyaret ederek tarihi ve kültürel mekânları gezme fırsatı bulacak. Protokol imza töreninde İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Kemal Akkurt da hazır bulundu.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01KURBAN BAYRAMI TEDBİRLERİ MASAYA YATIRILDI
- 02KAPLAN'DAN ''YEREL ESNAFA DESTEK'' ÇAĞRISI
- 03SASON'DA ARICILARA BÜYÜK DESTEK
- 04Belediyeden Vergi Ödemesi Uyarısı : Son Gün 31 Mayıs
- 05SASON'DA JANDARMADAN HIRSIZLIK UYARISI
- 06DURDURULAN ARAÇTAN 20 KİLO SHUNK ÇIKTI!
- 07BAŞKAN KAPLAN, TESK GENEL BAŞKANINI ZİYARET ETTİ
- 08BATSO’DA KADIN GİRİŞİMCİLERE E-TİCARET VE HİBE DESTEĞİ SEMİNERİ
- 09DEV SİBER OPERASYONDA 88 TUTUKLAMA
- 10''SESSİZ KALIRSAK GELECEĞİMİZİ KAYBEDECEĞİZ''
- 11HAŞERELERE KARŞI GECE GÜNDÜZ İLAÇLAMA
- 12HASANKEYF BAHAR ŞENLİKLERİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
- 13KAPLAN “HUZUR ORTAMI EKONOMİK KALKINMANIN ÖNÜNÜ AÇACAKTIR”
- 14ENGİN KARTAL'DAN ''SON ADIM''
- 15BAYRAM ÖNCESİ OTOGAR DENETİMLERİ SIKILAŞTIRILDI




Henüz Yorum yok