YATIRIM İÇİN YER TAHSİSİ BEKLENİYOR
YATIRIM İÇİN YER TAHSİSİ BEKLENİYOR
Yaklaşık yüzde 27 işsizlik oranının olduğu Batman’da işsizliğe neşter vurmak için bin kişilik dev yatırım için yer tahsisi bekliyor.
1994 yılından beri ihracat odaklı sektörde kısa sürede oluşturduğu Ziver, Agiboss, Caspian, Delmont, Benletti,Dakron, Manso ve Francısco Lopez markalarıyla erkek takım elbise, pantolon, gömlek ve kaban üretiminde sektörün öncü kuruluşları arasında yer alan Konak Tekstil Yönetimi Batman Organize Sanayi Bölgesinde yapılması planlan ancak bürokratik engellerden dolayı yer tahsisi yapılamayan bin kişilik tekstil yatırımı için aylarca bekleniyor.
Konak Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Konakçı tarafından yapılacak tekstil yatırımı için valilik, Ticaret odası ve Organize Sanayi Bölgesi(OSB) yönetiminin bu yatırıma öncülük etmesi gerektiğini ifade eden Konakçı yatırımla ilgili açıklamalarda bulundu. Konakçı açıklamasında, “Batmanlı bir iş adamı olarak memleketime ilk yatırımı Real Konak Hotel yatırımı ile başladım. Tekstil yatırımı için Batman valisi Ahmet Deniz’i ziyaret ettiğimizde bu dev yatırım için olumlu cevap aldık. Ben bir Batmanlı olarak bu yatırımı biran önce Batmanlı hemşerilerim için hayatta geçirmek istiyorum. Amacım kimseyi eleştirmek değil söz konusu yatırım olunca herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini belirtmek isterim. Bu nedenle bir an evvel yer tahsisi yapılmasını talep ediyoruz.” İfadelerinde yer verdi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01SURİYE ŞEKERİ DE LÜKS OLDU
- 02Ekremoğlu “Bayram Birlik ve Dayanışmayı Güçlendirir”
- 03“PETROL, BU KENTIN VAR OLUŞUDUR”
- 04BATSO Başkanı Demir: “Bayramlar Toplumsal Bağları Güçlendirir”
- 05“Ayrışma Değil, Birlik Kazandırır”
- 06Batmanlılar Ankara’da buluşuyor
- 07Tüzün: “Bayramın Gerçek Ruhu, Acıları Da Paylaşabilmektir”
- 08VALİ CANALP, BİRLİK VE DAYANIŞMA EN BÜYÜK GÜCÜMÜZDÜR
- 09HÜSEYİN ŞANSİ: BAYRAMLAR GÖNÜLLERİ BİRLEŞTİRİR
- 10RAMANLI: BAYRAMLAR KARDEŞLİĞİ GÜÇLENDİRİYOR
- 11VEYSİ DEMİR: GAZETECİLERE YÖNELİK KATLİAMLAR SON BULMALI
- 12BAŞKAN ÇETİN: BAYRAMLAR DAYANIŞMA VE FEDAKARLIĞIN EN YÜKSEK İFADESİDİR
- 13KURBAN KESİM VE SATIŞ YERLERİ AÇIKLANDI
- 14İŞ İNSANI KURT “ŞEFFAF YÖNETİM GÜVENİ GETİRİR”
- 15DİKA YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI




Henüz Yorum yok