
Güneşkekin ‘Ak Parti ile Batman ekonomisi şahlandı’
Güneşkekin ‘Ak Parti ile Batman ekonomisi şahlandı’
Dün akşam Asrın İş Adamları Derneği’nin (ASRİAD) düzenlediği iftara katılan AK Parti Batman Milletvekili adayı Murat Güneştekin iş dünyası ile ekonomi konusunu değerlendirdi.
Güneştekin iftar sonrası yaptığı konuşmada; “2002 yılında iktidara geldiğimizde Batman Organize Sanayi Bölgesi’nde tek bir fabrika vardı. 500 dönüm büyüklüğünde olan organize sanayi bölgesini 3.400 dönüme çıkardık. Böylece OSB'deki fabrika sayısı 100'e ulaştı” dedi.
2002: 1 FABRİKA, 2018: 250 FABRİKA
Güneştekin ayrıca şunları ifade etti; “AK Parti öncesi dönemleri hatırlamak gerekiyor, Batman’da bir elin parmakları kadar bile fabrika yoktu, bugün fabrika sayısı 250-300’lere dayanmış durumda. Eski sistemin zorluklarına rağmen bu seviyeye gelen sanayi ‘Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’yle çok daha ilerleyecektir. Yeni dönemde Batman’ı çok daha ileri noktalara taşıyacağız inşallah, bundan kimsenin şüphesi olmasın. Batman daha önce sadece bir meslek yüksek okuluna sahipti, biz şehrimizi modern bir üniversite sahibi yaptık. Üniversite imkanlarını iş dünyasının hizmetine açtık, Teknokent’i kurulma aşamasına getirdik. İş dünyası ve üniversite arasında iş birliğini geliştirerek Batman’da yüksek teknolojik ürün üretilmesinin önünü açıyoruz. Ayrıca 2012 yılında hazırladığımız teşvik paketiyle Batman adeta bir tekstil kent özelliği kazandı. Merkezde, kırsalda, ilçelerde açılan tekstillerde, üretim tesisleri ile binlerce kişi istihdam ediliyor. Önümüzdeki dönemde buralarda çalışan kardeşlerimizin daha iyi imkanlara da kavuşmasını sağlayacağız.”
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01AK Parti’den Kozluk ve Sason’da yoğun teşkilat mesaisi
- 02TPAO Bölge Müdürü Karataş’tan Tarım Müdürü Tuncer’e ziyaret
- 03ASFALT HEDEFİNDE YÜZDE 64 TAMAMLANDI
- 04YETENEKLER TUVALE YANSIYOR
- 05Milletvekili Nasıroğlu’ndan Batman’a sağlıkta büyük müjde
- 06DEVA Partili Ekmen’den “Sahte Akademik Unvan” Soruları
- 07Bağımsız Öz Belediye-İş Sendikası’ndan Batmanlı İşçilere Çağrı
- 08BATSO VE DİKA’DAN YATIRIMCILARA TEŞVİK TANITIMI
- 09HENTBOL KIZ TAKIMINDAN TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU
- 10‘KOMŞUM’ PROJESİYLE HEDEF 300 AİLEYE 10 BİN YEMEK
- 11İl Başkanı Gençlikle Kızılcahamam’da Geleceği Konuşuyor
- 12İLUH BULVARI AÇILIŞA HAZIR
- 13VALİ CANALP’TEN BAKAN ŞİMŞEK’E TAZİYE MESAJI
- 14ÜCRETSİZ Wİ-Fİ HİZMETİNE GENÇLERDEN YOĞUN İLGİ
- 15MÜZE MÜDÜRÜ ALPER’İN AİLESİNE ANLAMLI ZİYARET
Henüz Yorum yok