“Belediyeyi 307 Milyon TL borçla devralmıştık”
İçişleri Bakanlığınca görevden uzaklaştırılan ve gözaltı sonrası serbest bırakılan Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz açıklamada bulundu.
Demir ve Korkmaz yaptıkları açıklama şöyle; “Halkımızla daha önce paylaştığımız gibi önceki kayyum 60 milyon borç ile belediyeye el koymuştu. Biz 307 milyon borç ile devraldığımızı Batman halkına duyurmuştuk. İller Bankasının Batman Belediyesinden yapacağı kesintiler Haziran ayı itibarı ile bitmektedir. Tüm ödemeler yapılan yapılandırmalar ile düzenli bir şekilde ödenmeye devam edilmekteydi. Halkımızın malumudur.
Kayyum atanması için uyduruk gerekçelerle gözaltına alındığımız sırada İçişleri Bakanlığının sitesinde benimle ilgili üç dosyanın olduğu kamuoyunu maniple edici yanlış bilgiler servis edildi.
Şu ana kadar amaç hasıl olsun diye çıkarılan göz altı kararı dışında aleyhimde açılmış hiçbir dosyam yoktur. Kültür müdürlüğümüzde aralıksız yaptığımız faaliyetler için yaptığımız harcamaların toplamı 17 etkinlik için 400 bin TL’dir.
Kayyum döneminde ise bu müdürlüğümüzdeki 16 etkinlik için yapılan harcamalar 1 milyon 100 bin TL’dir. İddia edilen kurumla ilgili hiçbir ilişkimiz yoktur.”
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 016282 PAKET GÜMRÜK KAÇAĞI SİGARA ELE GEÇİRİLDİ
- 02Kültür ve lezzet buluşması
- 03BAYRAM BOYUNCA OTOBÜSLER ÜCRETSİZ
- 046 BİN HANEYE BAYRAM ŞEKERİ DESTEĞİ
- 05İHD,738.kez sahaya indi
- 06İŞÇİLERİN İKRAMİYESİ YATIRILDI
- 07KURBAN BAYRAMI TEDBİRLERİ MASAYA YATIRILDI
- 08KAPLAN'DAN ''YEREL ESNAFA DESTEK'' ÇAĞRISI
- 09SASON'DA ARICILARA BÜYÜK DESTEK
- 10Belediyeden Vergi Ödemesi Uyarısı : Son Gün 31 Mayıs
- 11SASON'DA JANDARMADAN HIRSIZLIK UYARISI
- 12DURDURULAN ARAÇTAN 20 KİLO SHUNK ÇIKTI!
- 13BAŞKAN KAPLAN, TESK GENEL BAŞKANINI ZİYARET ETTİ
- 14BATSO’DA KADIN GİRİŞİMCİLERE E-TİCARET VE HİBE DESTEĞİ SEMİNERİ
- 15DEV SİBER OPERASYONDA 88 TUTUKLAMA




Henüz Yorum yok