DÖNE GEVHER RADYO YÜKSEL'E KONUK OLDU
30 Kaım 2024 tarihinde yapılacak bütçe mitingi için Batman'a gelen KESk Kadın Sekreteri ve beraberindeki heyet Batman basın kuruluşları ziyaretleri kapsamında Radyo Yüksel'de Mert Atalay'ın sunduğu programa konuk oldular.
.jpeg)
Batman'da Bölgesel yayın yapan Radyo Yüksel'e konuk olan KESK - Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu, Kadın Sekreteri Döne Gevher ve BTS - Birleşik Taşımacılık Çalışanları Sendikası MYK üyesi Nazım Sarsılmaz 30 Kasım 2024 tarihinde yapılacak olan bütçe mitingine katılım için çağrıda bulundular.
GEÇİNEMİYORUZ
Döne Gevher "Yoksulluğa karşı mücadele de irleşiyoruz. Ülkeyi yönetenler yaptıkları birbirinin kopyası bütçeler ile tercihlerini hep patronlardan, zenginlerden, sermayeden yana kullanıyor. Bizi yok sayıyor.
Emekçilerin haklı talepleri hiç dikkate alınmadı. Kamu gider ve gelirlerin belirlenmesinde bizlere hiç bir söz hakkı tanınmadı. Yani bütçe hakkımız yok sayıldı.
Sürekli kutuplaştırıcı, çatışmacı politikalar, insan haklarının yok sayıldığı, adaletsiz uygulamar tüm kesimlerde gğvensizlik ve gelecek kaygısını büyüttü.
Kısacası bugüne kadar yapılan bütçelerde aslan payı hep sermayeye, patronlara, savunma ve güvenlik adı altında silah sanayisine çatışma ve savaşa ayrıldı." diye konuştu.
30 KASIM 2024'TE ANKARA'DA BULUŞUYORUZ
BTS MYK üyesi Nazım Sarsılmaz " Tüm kamu emekçilerini, halktan, emekten yana bütçe talebini yükseltmeye karşı mücadelede birleşmeye 30 Kasım 2024 Cumartesi günü Ankara'da emeğin kürsüsünü kuracağımız mitinge katılmaya çağırıyoruz. Gelin insanca yaşamaya yetecek bir ücret, adil bir vergi sistemi, halk için - emek için bütçe, güvenceli iş, güvenli gelecek için omuz omuza verelim" açıklamalarında bulundu. (Faruk ÇİFTÇİ)
55.jpeg)
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01KURBAN BAYRAMI TEDBİRLERİ MASAYA YATIRILDI
- 02KAPLAN'DAN ''YEREL ESNAFA DESTEK'' ÇAĞRISI
- 03SASON'DA ARICILARA BÜYÜK DESTEK
- 04Belediyeden Vergi Ödemesi Uyarısı : Son Gün 31 Mayıs
- 05SASON'DA JANDARMADAN HIRSIZLIK UYARISI
- 06DURDURULAN ARAÇTAN 20 KİLO SHUNK ÇIKTI!
- 07BAŞKAN KAPLAN, TESK GENEL BAŞKANINI ZİYARET ETTİ
- 08BATSO’DA KADIN GİRİŞİMCİLERE E-TİCARET VE HİBE DESTEĞİ SEMİNERİ
- 09DEV SİBER OPERASYONDA 88 TUTUKLAMA
- 10''SESSİZ KALIRSAK GELECEĞİMİZİ KAYBEDECEĞİZ''
- 11HAŞERELERE KARŞI GECE GÜNDÜZ İLAÇLAMA
- 12HASANKEYF BAHAR ŞENLİKLERİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
- 13KAPLAN “HUZUR ORTAMI EKONOMİK KALKINMANIN ÖNÜNÜ AÇACAKTIR”
- 14ENGİN KARTAL'DAN ''SON ADIM''
- 15BAYRAM ÖNCESİ OTOGAR DENETİMLERİ SIKILAŞTIRILDI




Henüz Yorum yok