BATMAN’A 3 BİN 810 YENİ SOSYAL KONUT GELİYOR
Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen “Ev Sahibi Türkiye Yüzyılın Konut Projesi” tanıtım törenine iştirak etti.
Cumhuriyet tarihinin en geniş kapsamlı sosyal konut hamlesi olarak duyurulan proje kapsamında Batman’a 3 bin 810 yeni sosyal konut yapılacağı açıklandı.
Milletvekili Nasıroğlu, Batman’ın bu tarihi projeden önemli ölçüde faydalanacağını belirterek, konutların il ve ilçe bazında dağılımını şöyle açıkladı : Batman Merkez: 2.300, Kozluk: 1.000, Hasankeyf: 200, Gercüş: 110, Beşiri: 100, Sason: 100 konut. Proje kapsamında şehit yakınları ve gaziler, emekliler, üç ve üzeri çocuk sahibi aileler ile gençlere özel kontenjanlar ayrılacak. Ayrıca İstanbul’da ilk kez kiralık sosyal konut modeli uygulanacak. Milletvekili Nasıroğlu projeye ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Bu büyük vizyon çerçevesinde Batman’ımıza toplam 3 bin 810 sosyal konut kazandırılıyor. Vatandaşlarımızın güvenli ve modern konutlara kavuşmasını sağlayacak bu proje, Batman’ın şehirleşme ve sosyal yapısına önemli katkı sunacaktır. Bu tarihi projeyi milletimize kazandıran Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, projeyi hayata geçiren Bakanımız Sayın Murat Kurum’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01Oğuz ve keklik ailelerinin mutlu günü
- 02BATMAN’DA LEZZET ŞÖLENİ BAŞLADI
- 03SASON ÇİLEĞİNDE SON HASAT BAŞLADI
- 04SANTEK KURULU TOPLANDI
- 05KAYYUM TARTIŞMALARI YENİDEN GÜNDEMDE
- 06BATMAN’DA ASAYİŞ OPERASYONU: 6 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
- 07BESO BAŞKANI ÇİFTÇİ OBJEKTİF'İ ZİYARET ETTİ
- 08AHMED-İ HANİ MESİRE ALANI ARALIK AYINDA HİZMETE AÇILIYOR
- 09BATMAN’DA ‘HALKIN İRADESİ’ VURGUSU
- 10BATMAN’DAN ANKARA’YA BİRLİK ÇIKARMASI!
- 11KAPLAN, SEÇİM STARTINI VERDİ
- 12EĞİTİM VE YEREL YÖNETİM İŞ BİRLİĞİYLE OKULLARA ZİYARET
- 13BELEDİYE PERSONELİNE DİKSİYON VE ETKİLİ İLETİŞİM EĞİTİMİ
- 14VALİ CANALP, KIZILAY HEYETİNİ KABUL ETTİ
- 15BATİŞ’ten Türkiye–Dubai İş Birliği Forumu: Yeni Ticari Köprüler Kuruluyor




Henüz Yorum yok