
SONBAHAR TEMİZLİĞİNDE ANLAMLI FİNAL
SONBAHAR TEMİZLİĞİNDE ANLAMLI FİNAL
Batman Belediyesi arafından düzenlenen Sonbahar Temizlik Kampanyası, kentte çevre bilincinin geliştirilmesi amacıyla Belediye Eşbaşkanları Gülistan Sönük ve Yeşil Işık'ın katılımıyla Belediye önünden Esentepe’ye kadarki ana cadde temizlendi.
Etkinliğe Belediye Eşbaşkanları Gülistan Sönük ve Yeşil Işık’ın yanı sıra Belediye Eşbaşkan Yardımcıları Çiğdem Demir Sevim, Saadet Özlem Tüzün, Mehmet Beğde ve Batman Barosu Başkanı Abdülhamit Çakan, Batman Çevre Gönüllüleri Derneği Sözcüsü Hasan Argunağa, belediye birim müdürleri ve birçok yurttaş gönüllü olarak katıldı. Ana cadde temizliğine başlamadan önce konuşan Eşbaşkan Gülistan Sönük, Batman’daki sivil toplum kuruluşları (STK), Çevre Gönülleri Derneği, Batman Barosu ve birçok STK temsilcisinin desteğiyle kentin en işlek ve en geniş caddelerinden biri olan Diyarbakır Caddesi’nde kampanyanın finalini gerçekleştirmeyi amaçladıklarını ve bu etkinlikle birlikte çevre temizliği konusunda güçlü bir farkındalık oluşturmayı hedeflediklerini söyledi.
“AMAÇ ÇEVRE BİLİNCİNİ TOPLUMA YAYMAK”
Kampanyaya destek veren tüm yurttaşlar, STK’lara, siyasi parti temsilcilerine ve belediye yönetimine teşekkür eden Eşbaşkan Gülistan Sönük, çevre temizliğinin yalnızca belediyenin değil, toplumun her bireyinin sorumluluğunda olduğunu vurguladı. "Elbette biz belediye olarak kentimizi temiz tutacağız," diyen Sönük, esas amacın ise şehirde kalıcı bir temizlik kültürü oluşturarak, çevre bilincini topluma yaymak olduğunu ifade etti. Kampanyanın final etkinliği sırasında yapılan temizlik çalışmalarının, kentin çevre bilinci için önemli bir milat olduğunu dile getiren Sönük, yurttaşları her defasında çöplerini yere atmadan önce bu anları hatırlayacağına inandıklarını söyledi. Sağlıklı bir yaşamın temiz çevrelerden geçtiğini vurgulayan Eşbaşkan, tüm Batman halkını bu sorumluluğa ortak olmaya davet etti.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01NASIROĞLU “KAOS VE RANT ANLAYIŞINA PRİM YOK”
- 02GÜÇ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
- 03Belediye, park ve bahçelerde bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor
- 04Afrodit İç Giyim’de Okul Hareketliliği Başladı
- 05UYUŞTURUCU SUÇUNDAN ARANAN ŞAHIS YAKALANDI
- 06BAT-RAY TANITILDI
- 07ARAÇ DEVRİLDİ: 2 YARALI
- 08BATMAN VAKFI KURULUŞ ÇALIŞMALARINI HIZLA SÜRDÜRÜYOR
- 09HÜDA PAR Heyeti Kürdistan Bölgesinde temaslarda bulundu
- 10TAŞ “BU SEKTÖRDE YILDIZLAR KAZANIYOR, EMEKÇİLER SÜRÜNÜYOR”
- 11BELEDİYEDEN TEKSTİL ATIKLARINA YÖNELİK DENETİM
- 12Doğru teşhis Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde konuldu
- 13BATMAN’DA TÜTÜNLE MÜCADELE ÇALIŞMALARI BAŞLATILDI
- 14HASANKEYF KALESİ GECE DE ZİYARETE AÇILDI
- 15HEDEF 3’TE 3!
Henüz Yorum yok