
TİRE’DEN BATMAN’A YARDIM ELİ
TİRE’DEN BATMAN’A YARDIM ELİ
ORADA BİR KÖY VAR UZAKTA
Batmanlı hemşehrimiz Dr. Hasan TANRISEVEN’in görev yaptığı İzmir’in Tire ilçesinden öğrenciler, Batman’ın Kozluk ilçesinde köy okuluna yardım eli uzattı.
Tire Gökçen Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri yürüttükleri “Yalnız Değilsin İyilik” adlı proje ile Doğu ve Güneydoğu’daki 3 ilin kırsal bölgelerinde öğrenim gören muhtaç öğrencilere kol kanat oldular.
Tire Kaymakamlığı’nın desteği ile harekete geçen Gökçen Anadolu Lisesi Öğretmen ve Öğrencileri, Tire Ticaret Odasının katkıları ile Ağrı, Iğdır ve Batman’da bulunan üç köy okuluna yardım gönderdi. Öğretmen ve öğrenciler; aralarında topladıkları kırtasiye, okul malzemesi, ayakkabı ve ev eşyalarından oluşan toplam 19 koliyi önceden tespit edilen noktalara kargo vasıtası ile ulaştırdılar.
Batman Kozluk Dereköy, Iğdır Tuzluca Abbasgöl köy okullarına yardım eden Gökçen Anadolu Lisesi Müdürü Cengiz Özyol, Felsefe Öğretmeni Sonay Çelik ve öğrenciler yaptıkları örnek davranış ile takdir topladı.
KAYMAKAM TANRISEVEN “TEBRİKLER GENÇLER”
Projeye destek veren Tire İlçe Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven “Sizleri tebrik ediyorum. Sizler kendinize yakışan bir proje gerçekleştirmişsiniz. Ülkemizin bir başka yöresindeki öğrencilere bir nebzede olsa umut ışığı oldunuz. Bu projeye destek veren Ticaret Odası başta olmak üzere Gökçen Anadolu Lisesi İdareci, Öğretmen ve Öğrencilerini kutluyorum” dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01ŞANSİ, İL GENEL MECLİS ÜYELERİYLE BİR ARAYA GELDİ
- 02Batman Belediyesi’nden taziye evlerine büyük destek
- 03Ramanlı, Irak Kürdistan Bölgesi’nde bir dizi temasta bulundu
- 04ARICILARA BUHARLAŞTIRMA CİHAZI DESTEĞİ
- 05EKMEN’DEN BALIK ÖLÜMLERİ İÇİN SORU ÖNERGESİ
- 06Turist Kafileleri Mor Kuryakos Manastırına akın etti
- 07“BATMAN İÇİN TIP FAKÜLTESİ İHTİYAÇTIR”
- 08116 TON ATIK LASTİK GERİ DÖNÜŞÜME KAZANDIRILDI
- 09BESOB BAŞKANI KAPLAN "VERGİ VE SGK BORÇLARI YAPILANDIRMALI"
- 10VALİ CANALP "HARBİ ÇEVRECİ LAZIM"
- 11TEKNOKENT YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI
- 12MİLLETVEKİLİ ODUNCU'DAN BELEDİYE PROJESİNE SERT ELEŞTİRİ
- 136 BİN 760 AİLE ÜCRETSİZ EKMEĞE KAVUŞUYOR
- 14CHP’Lİ TANRIKULU BATSO’YU ZİYARET ETTİ
- 15ŞAAB VADİSİ YOLU ASFALTLANDI
Henüz Yorum yok