
‘Toplumu ikiye bölmek istiyorlar’
16 Nisan Halk oylaması öncesi Batman’a gelerek hayır kampanyasını yürüten CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer “Toplumu nerdeyse ikiye bölen bir anayasa değişikliği ile tek adamlığa gidişi bize zorla kabul ettirmeye çalışıyorlar” şeklinde konuştu.
İstanbul Milletvekili Ali Şeker ve Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer’den oluşan CHP heyeti, referandum çalışmasına ilişkin “hayır” kampanyasını yürütmek üzere Batman’a geldi. CHP heyeti Batman İl Başkanı Hüseyin Yaşar ile birlikte , esnafla bir araya geldi, bir kahvehanede vatandaşlarla sohbet etti.
‘HER İNSAN ÖZGÜRCE YAŞAMALI’
Referandumda “hayır” oyu verilmesi gerektiğini belirten Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer “Çocuklarımızın ve geleceğimizin nasıl bir yaşam biçimine sürüklendiği konusunda çok önemli bir seçim kondu önümüze. Türkiye’de bunca problem varken, ekonomik sıkıntı ve barış ile ilgili sıkıntı varken, toplumu nerdeyse ikiye bölen bir anayasa değişikliği ile tek adamlığa gidiş başladı. Adı anayasa olan bir metni, bize zorla kabul ettirmeye çalışıyorlar. Nerde ve kimler tarafından yazıldığı belli olmayan, bütün görüş ve kesimlere karşı tek kendi görüşünü kurgulayan bir anayasa değişikliği. OHAL süreci, darbecilerden ziyade, bütün muhalif kesimlere yapılan bir baskı aracıdır. Ama burada doğan çocuklar, doğduklarından beri OHAL ile yaşıyor. Biz, her insanın, kendi kültürü ve yaşam biçimi ile özgürce yaşamasını istiyoruz” dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01KAÇAK YAPILARA GEÇİT YOK
- 02BATMAN’DA DÜNYA BARIŞ GÜNÜ YÜRÜYÜŞÜ
- 03EKMEN’DEN PETROLSPOR YÖNETİMİNE ZİYARET
- 04AK PARTİ’DEN HAFTALIK YÖNETİM TOPLANTISI
- 05BESO’DAN UMRE ZİYARETİ İÇİN ANLAŞMA
- 06GENÇLİKTEN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE SICAK KARŞILAMA
- 07ÇAKAN “HUKUK DEVLETİ BAĞIMSIZ YARGIYLA MÜMKÜN”
- 08EKMEN BATMAN’DA TEMASLARDA BULUNDU
- 09ORHAN DOYAN’DAN İLK KİTAP: “GÖNÜLLERİN EFENDİSİ”
- 10BATMAN’DA MEMURKENT KONUT YAPI KOOPERATİFİ HİZMETE BAŞLADI
- 11MEVLİD KANDİLİ PROGRAMI DÜZENLENECEK
- 12BATMAN BELEDİYESİ’NDEN YENİ HİZMET KOLAYLIĞI
- 13ÜÇ DERNEĞİN PROJESİ KABUL EDİLDİ
- 14Batman Belediyesi’nden Kaçak Yapılaşmaya Sıkı Denetim
- 15SGK’DA ÜSTÜN BAŞARI BELGELERİ SAHİPLERİNİ BULDU
Henüz Yorum yok