
BATMAN’DA İLK GALİBİYET!
BATMAN’DA İLK GALİBİYET!
Kendi saha ve seyircisi önünde Artvin Hopa’yı ağırlayan Petrol, 82. dakikada bulduğu altın değerindeki golle galibiyete uzandı.
Bu galibiyetle puanını 11’e yükselten temsilcimiz, lider Arnavutköy Belediyespor’un ardından 2. sıraya yerleşti.
Bu sezon 5. maçına çıkan kırmızı – beyazlı ekip, Hopa galibiyetiyle birlikte Batman’da ilk üç puanını almış oldu. Oynadığı 5 maçtan 3 galibiyet 2 beraberlik çıkaran temsilcimiz, daha önce Batman’da oynadığı iki karşılaşmadan da eşitlikle ayrılmıştı.
İLK DEVREDE ARADIĞI GOLÜ BULAMADI
Dün saat 14.30’da Batman şehir stadyumunda Artvin Hopaspor’u ağırlayan Batman Petrolspor, karşılaşmaya istekli başlayan taraf oldu. Hopaspor kalesine organize ataklar geliştirmeye çalışan temsilcimiz, üçüncü bölgede bir türlü hedefine ulaşamadı. Güçlü savunma ve orta sahasıyla öne çıkan kırmızı – beyazlı ekip, oyun kontrolünü elinde tuttuğu karşılaşmanın ilk devresine aradığı golü bulamadı. Ancak diri görüntüsüyle hem stadyum hem de TRT Kurdi ekranlarından maçı izleyen taraftarlardan tam not alan Petrol, galibiyet golünü ikinci devreye sakladı.
AKIN AKMAN’IN GOLÜ GALİBİYETİ GETİRDİ
Karşılaşmanın ikinci devresinde de oyunun hakimi olan Petrolspor, Hopaspor kalesinde geliştirdiği ataklarda şansızlığını 82. Dakikada kırmayı başardı. Ceza sahası dışından topu kaleye gönderen Akın Akman, kaleciyi avlayarak Petrolspor’u 1-0 öne geçirdi. Stadyumun bayram yerine döndüğü golün ardından skoru korumaya çalışan temsilcimiz, kalan dakikalarda çok sayıda kontra atak geliştirmesine rağmen ikinci golü bulamadı. 5 dakikalık uzatmanın ardından kazanan taraf olan Petrolspor, puanını 11’e yükselterek, puan cetvelinde de zirvenin ortağı oldu.
MAÇ SONU BÜYÜK COŞKU YAŞANDI
Zorlu maçın ardından altın değerindeki üç puanı hanesine yazdıran Petrolspor’u taraftarlar bağrına bastı. Maç sonunda Vali Hulusi Şahin, Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç’ı selamlayan futbolcular, akabinde taraftarlarla tezahüratlar yaparak galibiyeti kutladı. Öte yandan temsilcimiz, önümüzdeki hafta ise deplasmanda Osmaniyespor ile karşılaşacak.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01BESO’DAN MÜSİAD’A ZİYARET
- 02MİLLETVEKİLİ RAMANLI, “PKK SİLAH BIRAKMASA DA KÜRTLERİN HAKLARI TANINMALI”
- 03OSB YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI
- 04YILMAZ “AMACIMIZ; DÜZGÜN YOLDA İLERLEYİP İKTİDARA GELMEKTİR”
- 05VALİ CANALP’A MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI ZİYARETİ
- 06“5 İlçede 5 Konser” Etkinliği Beşiri’de Devam Ediyor
- 07BATMAN'DA KIRTASİYE DENETİMİ YAPILDI: VATANDAŞIN YANINDAYIZ
- 08DEM Parti İl Eş Başkanlarından Vali Canalp’e tepki
- 09VALİ CANALP: AĞAÇLAR KESİLMEDİ KÖKÜYLE NAKLEDİLDİ
- 10ŞANSİ, İL GENEL MECLİS ÜYELERİYLE BİR ARAYA GELDİ
- 11Batman Belediyesi’nden taziye evlerine büyük destek
- 12Ramanlı, Irak Kürdistan Bölgesi’nde bir dizi temasta bulundu
- 13ARICILARA BUHARLAŞTIRMA CİHAZI DESTEĞİ
- 14EKMEN’DEN BALIK ÖLÜMLERİ İÇİN SORU ÖNERGESİ
- 15Turist Kafileleri Mor Kuryakos Manastırına akın etti
Henüz Yorum yok