
Bölge Hastanesi’ne Romatoloji Uzmanı atandı
Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Op. Dr Sedat Özkul’un yoğun çabaları sonucu Batman’ın ihtiyacı olan Romatoloji uzmanı Uzm. Dr. Senem Tekoğlu, Batman Bölge Devlet Hastanesine atanarak, vatandaşa hizmet vermeye başladı. Romatoloji uzmanı Uzm. Dr. Senem Tekeoğlu, Batman Bölge Devlet Hastanesi’nde poliklinik hizmeti vermeye başladı. Genel Sekreter Op. Dr. Sedat Özkul’un çabalarıyla, Romatoloji uzmanın Batman Bölge Devlet Hastanesi’ne atanmasıyla, Batman’da sağlık alanında atılımların olacağı beklentisi arttı.
Uzm. Dr. Senem TEKEOĞLU Kimdir?
İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi (İngilizce Tıp) mezunu olan Uzm. Dr. Senem TEKEOĞLU, uzmanlığını İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesinde yaptı.
Yandal eğitimini Kocaeli üniversitesi Tıp Fakültesi Romatoloji bölümünde tamamlayan TEKEOĞLU, Çanakkale Ayvacık Devlet Hastanesi’nde 3 sene görev yaptıktan sonra Batman Bölge Devlet Hastanesi’nde vatandaşlara poliklinik hizmeti vermeye başladı.
Romatoloji Hastalığı:
En sık görülen romatizmal hastalıkları adı ile belirtecek olursak, Romatoid artrit, ankilozan spondilit, sedef romatizması, behçet hastalığı, ailevi akdeniz ateşi, sistemik lupus eritematozus (SLE), gut, skleroderma, çocukluk çağında başlayan romatizmal hastalıklar, sjögren sendromu gibi daha birçok romatizmal hastalığın tanı ve tedavisi romatologlar tarafından yapılmaktadır. Bu hastalıklar, vücudun sadece belirli bölgelerini değil, birçok farklı organını tutabilen sistemik hastalıklardır.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01VALİ CANALP "HARBİ ÇEVRECİ LAZIM"
- 02TEKNOKENT YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI
- 03MİLLETVEKİLİ ODUNCU'DAN BELEDİYE PROJESİNE SERT ELEŞTİRİ
- 046 BİN 760 AİLE ÜCRETSİZ EKMEĞE KAVUŞUYOR
- 05CHP’Lİ TANRIKULU BATSO’YU ZİYARET ETTİ
- 06ŞAAB VADİSİ YOLU ASFALTLANDI
- 07OKULLARDA GENEL TEMİZLİK ÇALIŞMALARI YAPILIYOR
- 08KAÇAK YAPILARA GEÇİT YOK
- 09BATMAN’DA DÜNYA BARIŞ GÜNÜ YÜRÜYÜŞÜ
- 10EKMEN’DEN PETROLSPOR YÖNETİMİNE ZİYARET
- 11AK PARTİ’DEN HAFTALIK YÖNETİM TOPLANTISI
- 12BESO’DAN UMRE ZİYARETİ İÇİN ANLAŞMA
- 13GENÇLİKTEN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE SICAK KARŞILAMA
- 14ÇAKAN “HUKUK DEVLETİ BAĞIMSIZ YARGIYLA MÜMKÜN”
- 15EKMEN BATMAN’DA TEMASLARDA BULUNDU
Henüz Yorum yok