BARO'DAN SUÇ DUYURUSU
BARO'DAN SUÇ DUYURUSU
Batman Barosu, geçtiğimiz günlerde Batman M tipi kapalı cezaevinde yaşanan yangın sonrası idari personel ve kolluk görevlileri hakkında ‘işkence, kötü muamele, hakaret ve görevi kötüye kullanma’ iddialarının soruşturulması için Batman Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.
Batman Barosu, geçtiğimiz günlerde Batman M tipi kapalı cezaevinde yaşanan yangın sonrası idari personel ve kolluk görevlileri hakkında ‘işkence, kötü muamele, hakaret ve görevi kötüye kullanma’ iddialarının soruşturulması için Batman Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.
Baro’dan yapılan açıklama şunlar söylendi: “Batman M tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda başlatılan eylem ve sonrasında yaşandığı iddia edilen hak ihlalleri ve kötü muamele ile ilgili Batman Barosu Avukat Sedat Özevin İnsan Hakları Merkezi olarak yaptığımız çalışma tamamlanmış ve elde edilen bilgiler rapor haline getirilerek Baro Başkanlığına ve halkımızın bilgisine sunulmuştur.
Ayrıca Diyarbakır Barosu İnsan Hakları Komisyonu da aynı konuda bilgi almak üzere gerekli görüşmelerde bulunmuştur. İddialar doğrultusunda, idari personel ile kolluk görevlileri hakkında ‘işkence ve kötü muamele, hakaret ve görevi kötüye kullanma’ iddialarının soruşturulması için merkezimizce Batman Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunulmuştur.”
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01RAMAN SAKİNLERİ SANDIK BAŞINDAYDI
- 02ORUN VE AKGÜN AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ
- 031 AYDA 125 MİLYON TL’LİK VURGUN
- 04"KADINA SAYGI, İNSANLIĞA SAYGIDIR"
- 05ALO 188 HATTI AMACI DIŞINDA ARANIYOR
- 06Batman’da asfalt rekoru kırıldı
- 07Aranan hükümlü, trafik uygulamasında yakalandı
- 08Habizbinililer Derneği’nden Rahmi Koç’a Tepki
- 09DEM Parti Batman’dan Rahmi Koç’a Sert Tepki
- 10HÜDA PAR’dan Rahmi Koç’a Sert Tepki
- 11BATMAN’DA GASTRO-KÜLTÜR DERNEĞİ KURULDU
- 12Batman Olay Gazetesi 10. Yayın Yılına Girdi
- 13HASTANE VE DOKTOR ATAMALARI MASAYA YATIRILDI
- 14BAŞKAN ÇETİN’DEN BAHÇELİ’YE ZİYARET
- 15ASFALT ÖNCESİ ÇALIŞMALARA BAŞLANDI




Henüz Yorum yok