AKM'DEN İLİMİZE KİTAP DESTEĞİ
ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİNDEN İLİMİZE KİTAP DESTEĞİ
Batman İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, okul kütüphanelerinin zenginleşmesi ve öğrencilerin kitapla buluşması amacıyla ilimize kitap gönderen Atatürk Kültür Merkezi Başkanlığına teşekkür etti.
İlimiz ve öğrenciler adına Atatürk Kültür Merkezi Başkanlığına teşekkür eden İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran “Öğrencilerimize okuma kültürünü kazandırmak, okuma sevgisini aşılamak; öğrencilerimizin milli, manevi, tarihi ve evrensel değerlerle bezenmesini gerçekleştirmek ve okul kütüphanelerini zenginleştirmek için Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak okuma etkinlikleri, okur-yazar buluşmaları, paneller ve sempozyumlar düzenlemekteyiz.
Bakanlığımız tarafından hayata geçirilen “Kütüphanesiz Okul Kalmayacak” projesiyle birlikte İlimizdeki tüm okullar kütüphaneye kavuştular. Okul kütüphanelerimizdeki kitapların sayısını artırmak ve öğrencilerimizi kitaplarla buluşturmak için İl Müdürlüğü olarak çalışmalar yürütmekteyiz.
Okul kütüphanelerimizi zenginleştirmek amacıyla bazı kamu kurumlarından kitap talebinde bulunduk. Bu amaçla Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu bünyesinde bulunan Atatürk Kültür Merkezi Başkanlığı tarafından İlimize 7.204 kitap gönderildi. Bu kitaplar, öğrencilerimizin istifadesine sunulmak için okul kütüphanelerimize en kısa sürede ulaştırılacaktır.
Bu kapsamda okul kütüphanelerimizi zenginleştirmeye, çocuklarımızı daha çok kitapla buluşturmaya ve Bakanlığımızın hedeflediği kitap sayısına ulaşmak için çalışmalarımıza destek sunan Atatürk Kültür Merkezi Başkanlığına ilimiz ve öğrencilerimiz adına şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01VALİ, İKİ MAHALLENİN SAKİNLERİYLE ORUCUNU AÇTI
- 02ŞANSİ “RAPOR TÜRKİYE’NİN ORTAK GELECEĞİNE IŞIK TUTUYOR”
- 03324 KİLOMETRE YOL ÇİZGİSİ TAMAMLANDI
- 04DEVA'DAN RAMAZAN'DA PAYLAŞIM
- 05GERCÜŞ’TE RAMAZAN ŞENLİKLERİ BAŞLIYOR
- 06NASIROĞLU’NDAN RAMAZAN’DA HASTA ZİYARETİ
- 07MİNİK YÜREKLERDEN GAZZE’YE UMUT
- 08KADINA ŞİDDETE KARŞI TOPLUMSAL UYANIŞ
- 09BAHÇELİEVLER’DE SİLAHLI PANİK
- 10“SAHAMIZ KAPANMASIN, TAHRİKLERE KAPILMAYALIM”
- 11PETROLSPOR CEZAYA TAKILMADI 4-1
- 12PETROL-İŞ, ''TPAO'DA LİYAKAT YOK SAYILIYOR''
- 13KUYTUL, BATMAN’DA VATANDAŞLARLA BULUŞTU
- 14PWK’den Dünya Anadil Günü mesajı : “Dilimiz varlığımızdır”
- 15MÜSİAD BATMAN'DAN ANLAMLI İFTAR




Henüz Yorum yok