
“BARIŞ UMUDUMUZU KAYBETMİYORUZ”
DEM Parti’de gerçekleşen bayramlaşma programında konuşan milletvekili Rüştü Tiryaki, Türkiye’nin zor bir süreçten geçtiğini vurguladı.
DEM Parti Batman İl Başkanlığı, Ramazan Bayramı dolayısıyla DBP İl binası önünde bir bayramlaşma programı düzenledi. Programa DEM Parti Batman Milletvekilleri Rüştü Tiryaki ve Zeynep Oduncu Kutevi, DBP Eş Genel Başkanı Keskin Bayındır, DEM Parti Batman İl Eş Başkanları Songül Korkmaz ve Mustafa Mesut Tekik, DBP İl Eş Başkanları, TJA aktivistleri, Barış Anneleri inisiyatifi üyeleri ve partililer katıldı.
.jpg)
“BARIŞ UMUDUMUZU KAYBETMİYORUZ”
Bayramlaşma programının ardından konuşan DEM Parti Batman Milletvekili Rüştü Tiryaki, halkla bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını belirtti. “Bugün parti olarak DBP il binası önünde halkımızla bayramlaşıyoruz. Yüzlerce kişi ziyarete geldi, gelmeye de devam ediyor. Herkesin mutlu olduğunu görüyoruz. Umarım bu coşku bütün ülkeye yayılır. Türkiye zor bir süreçten geçiyor. Demokrasinin askıya alındığı bir dönemdeyiz. Büyükşehir belediye başkanları haksız uygulamalara maruz kalıyor, kayyum tartışmaları yapılıyor. Tüm bunlara rağmen, biz demokrasi ve barış umudumuzu kaybetmiyoruz” şeklinde konuştu.
.jpg)
“TARİHİ BİR SÜREÇTEN GEÇİYORUZ”
DEM Parti Batman Milletvekili Zeynep Oduncu Kutevi ise, Türkiye’nin barış sürecinde kritik bir eşikten geçtiğini belirtti. “Bütün Türkiye’de en çok barışın konuşulduğu bir süreçten geçiyoruz. Barışın inşaa edilmesi için hep birlikte mücadele etmeye devam edeceğiz” dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01YASADIŞI BAHİS OPERASYONU
- 02GERCÜŞ KIRKAT MESİRE ALANI YOLU AYDINLATILDI
- 03KAVŞAK DÜZENLEME PROJESİ HIZLA DEVAM EDİYOR
- 04KAMU HASTANELERİNDE HİJYEN İÇİN YENİ DÖNEM
- 05HÜDA PAR’DAN KIRTASİYECİ ESNAFINA ZİYARET
- 06Okul Alışverişlerine Yönelik Vergi Denetimi
- 07Hüseyin Şansi’den SGK İl Müdürlüğü’ne Tebrik Ziyareti
- 08Yeşilmarket’ten Yeşilgross’a
- 09BATRAY İÇİN BAKANLIK’TA İLK ADIM
- 10EKMİŞ, MAAŞINI ÖĞRENCİLERE BAĞIŞLAYACAK
- 11İLUH DERESİ’NDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI
- 12SUÇ ORANLARI DÜŞTÜ, UYUŞTURUCUYLA MÜCADELE SÜRÜYOR
- 13YAZ OKULLARI BİTTİ, GELSİN KIŞ OKULLARI
- 14BALIK AVCILIĞINA SIKI DENETİM
- 15BATSO’DAN RECEBANLILAR DERNEĞİ’NE ZİYARET
Henüz Yorum yok