
Perol Cty AVM= İSTİHDAM
Petrol Cty AVM de 1500 kişi çalışacak
Batman’da yapılmasına başlanan ve bölgenin en büyük alışveriş merkezlerinden biri olacak olan Petrol City’de çalışmalar hızla sürdürülürken, projesi ile ilgili bilgilendirme toplantısı Grand Hasankeyf Otelde yapıldı.
Batman’da yapılmasına başlanan ve bölgenin en büyük alışveriş merkezlerinden biri olacak olan Petrol City’de çalışmalar hızla sürdürülürken, projesi ile ilgili bilgilendirme toplantısı Grand Hasankeyf Otelde yapıldı.
80 Bin M2 üzerinde yapılacak olan Alışveriş Merkezinin Kurban bayramına kadar tamamlanacağını belirten yetkililer, “İnşaat çalışmalarımız büyük bir hızla devam etmektedir. 1500 kişinin istihdam edileceği alışveriş merkezimiz, yarı açık-yarı kapalı şeklinde dizayn edilecektir. Bölgenin en büyük alışveriş merkezlerinden biri olacağını ve tüm markaları bünyesinde bulunduracaktır.
BÖLGENİN EN BÜYÜK AVM’Sİ
Bu proje ile işsizliğin had safhada olduğu ilimizde 1500 kişiye iş imkanının yaratılacak olması son derece önem arz etmektedir. Batman’a son derece önem arz edecek bir markayı kazandırmanın gururu içindeyiz. İlerleyen zaman süreci içerisinde halkımızı proje ile devamlı şekilde bilgilendireceğimizi de ifade etmek isteriz. Tüm halkımızın desteğine ihtiyacımızın olduğu gerçeğini ifade etmekle bu konuda gereken hassasiyetin gösterilmesi bizin için bir güç kaynağı oluşturacaktır” dediler.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01ŞAAB VADİSİ’NDE TARİH VE DOĞA BULUŞUYOR
- 02PWK 2. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI
- 03BAŞKAN ŞANSİ’DEN İSTİHDAM MÜJDESİ
- 04HASANKEYF DOĞALGAZA KAVUŞUYOR
- 05ÇARIKLI KÖYÜNE 100 TONLUK İÇME SUYU DEPOSU
- 06DEM Parti’den basın açıklaması
- 07İLAÇLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
- 08ASKF’DEN BATSO’YA ZİYARET
- 09ÇEVRE YOLLARINDA KAPSAMLI TEMİZLİK ÇALIŞMASI
- 10BESO, TÜRKİYE FİNANSLA ANLAŞTI
- 11BELEDİYE PERSONELİNE TRAFİK BİLİNCİ EĞİTİMİ
- 12İHH’DEN 650 YETİM ÖĞRENCİYE KIRTASİYE DESTEĞİ
- 13SİLAHLI SALDIR: 4 ÖLÜ
- 14BELEDİYEDEN ÜCRETSİZ KURSLAR
- 15KÜÇÜKLER MASA TENİSİNDEN BÜYÜK BAŞARI: BATMAN’IN GURURU
Henüz Yorum yok