
Vali Deniz, KADEM açılış törenine katıldı
Açılış törenine Vali Deniz’in yanı sıra eşi Olcay Deniz, Vali Yardımcısı Serap Özmen Çetin, KADEM Genel Başkanı Doç. Dr. E. Sare Aydın Yılmaz, KADEM Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan Bayraktar, Kamu kurum yöneticileri, Sivil toplum kurumlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törende, KADEM Derneği Batman Şubesi Başkanı Av. Adile Gürbüz, KADEM Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan Bayraktar, KADEM Genel Başkanı Doç. Dr. E. Sare Aydın Yılmaz ve Vali Deniz birer konuşma yaptılar.
‘SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ ‘KADEM’
Konuşmalarında kadın sorunlarının çözümü için KADEM’in adres olduğunu belirten KADEM Genel Başkanı Doç. Dr. Yılmaz ve KADEM Başkan Yardımcısı Bayraktar, KADEM’in ulusal ve uluslararası arenada kendini ispatladığını, Batmanlı kadınları da bu halkanın parçası yapmak için çalışacaklarını ifade ettiler. Daha sonra konuşan Vali Deniz, KADEM’in “Kadın Hakları” konusunda yürüttüğü çalışmaların önemli olduğunu ve kadınların sosyo-kültürel hayata aktif katılımlarını sağlamada yardımcı olacağını ifade etti.
KALKINMA VE GELİŞME İÇİN KADINLAR ÖNEMLİ
Bir ülkenin kalkınması ve gelişmesinin şartlarından bir tanesinin cinsiyet ayrımı yapmadan üretken bireylerin varlığına bağlı olduğunu vurgulayan Vali Deniz, Kadınların toplumun gelişimine katkı sağlayacakları her alanda yeteneklerini daha rahat ve etkin bir şekilde kullanabilecekleri alanları sağlanmak hepimizin görevidir. Türkiye’nin 2023 hedeflerine ulaşabilmesi, dünyanın ilk 10 ekonomisi içerisine girebilmesi, milletimizin her ferdinin inançla, samimiyetle çalışması ile gerçekleşecektir” dedi. Vali Deniz, konuşmasının sonunda KADEM’in 13. Şubesinin ilimizde açılmasında emeği geçenlere teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Konuşmaların ardından Vali Deniz törene katılan kadınlarla birlikte derneğin açılış kurdelesini keserek, derneğin Batman’a hayırlı olması dileğinde bulundu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01SASON BALI 340 BİN LİRAYA SATILDI
- 02BATMAN’DA WİNN ALL GRUP GAYRİMENKUL HİZMETE GİRDİ
- 03VALİLİK KAVŞAĞINDA YENİ TRAFİK DÜZENİ
- 04“Yaşam İçin Pedal Çevir” etkinliği yoğun katılımla gerçekleşti
- 05Zabıta’dan SKT operasyonu!
- 06BATMAN’DA İLK KEZ NASA SPACE APPS CHALLENGE HACKATHONU DÜZENLENDİ
- 07İL BAŞKANI HÜSEYİN ŞANSİ “BATMAN’DAN GAZZE’NİN ÇOCUKLARINA SES OLUYORUZ”
- 08BATMANLI TURİZMCİLER BÖLGE YÖNETİMİNDE SÖZ SAHİBİ OLDU
- 09ŞAHİN’DEN SUMUD FİLOSU’NDA ALIKONULANLARIN AİLELERİNE ZİYARET
- 10BATMAN’IN DÖNÜŞÜMÜ İÇİN ÇALIŞMALAR MASADA
- 11DEMOKRASİ VE ÖZGÜRLÜK MİTİNGİ DÜZENLENİYOR
- 12ÜÇYOL’A KADAR TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
- 1360 YILLIK EREN ÇİFTİNE DÜNYA YAŞLILAR GÜNÜ ZİYARETİ
- 14HAZIR GİYİM ALARM VERİYOR
- 15Fidanlar dünya hayvanları koruma gününe armağan edildi
Henüz Yorum yok