
500 Çocukla sünnet şöleni
Batman Belediyesinin katkılarıyla sünnet ettirilen 500 çocuk için tertiplenen toplu sünnet şölenine katılan çocuklar, palyaço gösterileri ve müzik eşliğinde gönüllerince eğlenirken aileleri de kendilerini yalnız bırakmadı.
Batman Valisi Ekrem Canalp ve eşi Ayten Canalp’ın katılımıyla bir düğün salonunda 500 çocuk için ‘Toplu Sünnet Şöleni’ programı gerçekleştirildi.
Anayasa ifade edildiği şekilde sosyal devlet olduklarını belirten Vali Canalp, “Sosyal devlet demek, toplumda ihtiyaç sahibi olan herkesin yardımına koşan devlet demektir. Sosyal devlet demek, zenginlerden alan, fakirlere veren devlet demektir. Sosyal devlet demek, kaynağını toplumun içerisinde ihtiyaç sahibi olan insanlara aktaran devlet demektir. Aynı zamanda sosyal devlet olmanın yereldeki izdüşümü de sosyal belediyecilik uygulamalarıdır” dedi.

“SOSYAL BELEDİYECİLİKTE ÖRNEĞİZ”
Sosyal belediyecilik gereği bütçenin önemli bir kısmının ihtiyaç sahibi vatandaşlara aktarılması gerektiğini belirten Vali Canalp, “Türkiye’de sosyal belediyecilikte örnek bir belediye olmaktan da gurur duyuyoruz. Evlatlarımızın toplu sünnet şöleninde sizlerle beraberiz. Allah hepsi için hayırlı mübarek eylesin. Bu, bütün erkeklerin hayatında en kritik en anlamlı zamanlarından bir tanesidir. Bu anlamlı zamanı sizler için özelleştirebildiysek ne mutlu bize” diye konuştu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01KAÇAK YAPILARA GEÇİT YOK
- 02BATMAN’DA DÜNYA BARIŞ GÜNÜ YÜRÜYÜŞÜ
- 03EKMEN’DEN PETROLSPOR YÖNETİMİNE ZİYARET
- 04AK PARTİ’DEN HAFTALIK YÖNETİM TOPLANTISI
- 05BESO’DAN UMRE ZİYARETİ İÇİN ANLAŞMA
- 06GENÇLİKTEN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE SICAK KARŞILAMA
- 07ÇAKAN “HUKUK DEVLETİ BAĞIMSIZ YARGIYLA MÜMKÜN”
- 08EKMEN BATMAN’DA TEMASLARDA BULUNDU
- 09ORHAN DOYAN’DAN İLK KİTAP: “GÖNÜLLERİN EFENDİSİ”
- 10BATMAN’DA MEMURKENT KONUT YAPI KOOPERATİFİ HİZMETE BAŞLADI
- 11MEVLİD KANDİLİ PROGRAMI DÜZENLENECEK
- 12BATMAN BELEDİYESİ’NDEN YENİ HİZMET KOLAYLIĞI
- 13ÜÇ DERNEĞİN PROJESİ KABUL EDİLDİ
- 14Batman Belediyesi’nden Kaçak Yapılaşmaya Sıkı Denetim
- 15SGK’DA ÜSTÜN BAŞARI BELGELERİ SAHİPLERİNİ BULDU
Henüz Yorum yok