MİSİAD Çocukların Gönlüne Dokundu
MİSİAD Çocukların Gönlüne Dokundu
MİSİAD Batman Şube Başkanlığı, Karatay Ortaokulu başta olmak üzere, birçok merkez ve köy okulunda ihtiyaç sahibi yüzlerce öğrencinin yüzünü güldürdü.
MİSİAD Şube Başkanı Namek Sırlan’ın girişimleriyle, Genel Başkan Feridun Öncel’in talimatlarıyla, Marmara Bölge Koordinatörü Kadir Yücelbaş ve İstanbul MİSİAD İl Başkanı Levent Gezen’in desteğiyle Batman’da ihtiyaç sahibi 500 çocuğa mont ve bot yardımında bulunuldu. Karatay Ortaokulunun tadilat ve diğer ihtiyaçları içinde Ekremoğulları Şirketinin sahibi iş adamı Esat Özgül’de nakdi yardımda bulundu.
‘DESTEĞİMİZ SÜRECEK’
MİSİAD olarak kültürel, sanatsal, sportif, mesleki, eğitsel ve yardımlaşma alanlarında üzerlerine düşeni yapmaya devam edeceklerini belirten Batman Şube Başkanı Namet Sırlan, yeni projelerinin de yolda olduğunu söyledi. Başkan Sırlan; “Biz çocuklarımızın yüzünü bir defa olsun güldürebildiysek ne mutlu bizlere. Zaman zaman bu tür projelerle desteklerimiz sürecektir.” diye konuştu. Karatay Okul Müdürü Abdülhamit Karabulut ise, mont ve bot yardımı için MİSİAD ailesine ve okulun ihtiyaçları için nakdi yardımda bulunan iş adamı Esat Özgül’e teşekkür etti. İş Adamı Esat Özgül ise, eğitim merkezlerini önemsediklerini ve herkesin bu konuda duyarlı ve hassas olması gerektiğini ifade etti.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Batman’a geliyor
- 02“YENİLENME VE TAZELENME SÜRECİ DEVAM EDİYOR”
- 03KASIM’DA 63 BİN YOLCU UÇTU
- 04BAŞKAN DİREK, “BİZ EKMEĞİMİZİ BÜYÜTMENİN DERDİNDEYİZ”
- 05DİKA ARALIK AYI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI ŞIRNAK’TA YAPILDI
- 06“Küçük Sanayi Siteleri kuracağız”
- 07SAĞLIK EMEKÇİLERİNDEN “TÜKENİYORUZ” AÇIKLAMASI
- 08ARANAN ŞAHISLARA YÖNELİK OPERASYONLARDA 17 KİŞİ YAKALANDI
- 09AK PARTİ BEŞİRİ TEŞKİLATINDA TOPLU İSTİFA
- 10BESO’DAN ESNAFA İNDİRİM ANLAŞMASI
- 11“Asgari ücrette devlet payı şart”
- 12GENÇ YETENEK RESUL AKAY, FENERBAHÇE’DE
- 13Batman’da uyuşturucu operasyonu: 56 kilo esrar ele geçirildi, 3 şüpheli tutuklandı
- 14“EN GÜVENLİ YATIRIM LİMANI ALTIN”
- 15Cezaevlerinde yaşam koşulları tartışma yarattı




Henüz Yorum yok