
‘Öğretmen Buluşmalarının’ ilk toplantısı yapıldı
Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğünce yeni eğitim öğretim yılında ‘Öğretmen Buluşmalarının’ ilk toplantısı gerçekleşti. İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran başkanlığında gerçekleşen toplantıya ‘KEP 2 Projesi’ kapsamında kız çocuklarının okula kazandırılması için ev ziyaretleri yapan öğretmenler katıldı.
İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran; eğitime kazandırılan her kız çocuğunun geleceğe tutulan bir ışık olduğunun altını çizdi.
Kurtaran “Bakanlığımızın, özellikle 8. sınıftan sonra eğitimlerine devam etme imkânı bulamayan veya bu fırsatları ellerinden alınan kız çocuklarının, eğitim öğretime devamlarının sağlanması amacıyla başlattığı ‘Kız Çocuklarının Okullaşma Oranının Artırılması (KEP-II) Projesi’, çalışmaları kapsamında yaptığınız aile ziyaretleri, okuma imkânları ellerinden alınan o çocuklarımız için hayati önem taşımaktadır. Müdürlüğümüzün geçen yıl başlatmış olduğu ‘Öğretmen Buluşmaları Projesi’ kapsamında bu toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Yaptığınız ziyaretlerde ve çalışmalarda karşılaştığınız sorunlara hep birlikte çözüm bulmak ve daha iyiye nasıl ulaşabiliriz noktasında siz değerli öğretmenlerimizin fikirlerini dinlemek için bir aradayız..” dedi.
Toplantıya katılan öğretmenler gerçekleştirmiş oldukları aile ziyaretleri ile ilgili düşüncelerini, görüş ve önerilerini dile getirdiler.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01BESO’DAN MÜSİAD’A ZİYARET
- 02MİLLETVEKİLİ RAMANLI, “PKK SİLAH BIRAKMASA DA KÜRTLERİN HAKLARI TANINMALI”
- 03OSB YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI
- 04YILMAZ “AMACIMIZ; DÜZGÜN YOLDA İLERLEYİP İKTİDARA GELMEKTİR”
- 05VALİ CANALP’A MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI ZİYARETİ
- 06“5 İlçede 5 Konser” Etkinliği Beşiri’de Devam Ediyor
- 07BATMAN'DA KIRTASİYE DENETİMİ YAPILDI: VATANDAŞIN YANINDAYIZ
- 08DEM Parti İl Eş Başkanlarından Vali Canalp’e tepki
- 09VALİ CANALP: AĞAÇLAR KESİLMEDİ KÖKÜYLE NAKLEDİLDİ
- 10ŞANSİ, İL GENEL MECLİS ÜYELERİYLE BİR ARAYA GELDİ
- 11Batman Belediyesi’nden taziye evlerine büyük destek
- 12Ramanlı, Irak Kürdistan Bölgesi’nde bir dizi temasta bulundu
- 13ARICILARA BUHARLAŞTIRMA CİHAZI DESTEĞİ
- 14EKMEN’DEN BALIK ÖLÜMLERİ İÇİN SORU ÖNERGESİ
- 15Turist Kafileleri Mor Kuryakos Manastırına akın etti
Henüz Yorum yok