
Harabe evde yaşayan yaşlı kadından yardım talebi
Batman merkez Beşevler Mahallesi'nde harabe bir evde yaşam mücadelesi veren Fedile Ötleş (68), evinin onarımı için yetkililerden ve hayırseverlerden yardım talebinde bulundu.
Eşi vefat eden Ötleş, kardeşinin verdiği derme çatma bir evde tek başına hayata tutunuyor. Yaşlılık maaşı dışında hiçbir geliri olmayan Fedile Ötleş, tek isteğinin yıkılmaya yüz tutan evinin onarımı olduğunu söyledi.
Kardeşinin evinde kira ödemeden kaldığını ancak evin harabe olmasından dolayı sıkıntılar çektiğini dile getiren Ötleş, "Evim damlıyor. Ev benim değil kardeşimindir. Bakacak çocuklarım da yok. Sadece bir kızım var, o da evli ve kendi evindedir. Bazen iki torunum yanımda kalıyor. Allah biliyor, bu evde hayat yok. Belediye Başkanı'nın bir ev yapmasını istiyorum. Evin mutfak ve banyosu birdir. Oraya da yıkık döküklerden gidemiyoruz. Allah bizim halimizi biliyor. Sadece ev yıkılmadan onarılmasını istiyorum." dedi.
Yaşlı kadının kardeşi Mehmet Emin Ötleş (66) ise evin onarımı için başta Vali Ahmet Deniz ve Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Ersoy olmak üzere yetkililerden yardım talebinde bulundu.
Ablasının tek başına ve çaresiz olduğunu ifade eden Ötleş, "Kış mevsiminde her yağmur yağdığında ev hep damlıyor. Evin damını onardıysak da bir faydasını göremedik. Yağan yağmur suyu eve giriyor. Kalacağı başka bir yer de yok. Yetililerden ricamız kardeşime bir ev yapılmasıdır." şeklinde konuştu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01VALİ CANALP "HARBİ ÇEVRECİ LAZIM"
- 02TEKNOKENT YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI
- 03MİLLETVEKİLİ ODUNCU'DAN BELEDİYE PROJESİNE SERT ELEŞTİRİ
- 046 BİN 760 AİLE ÜCRETSİZ EKMEĞE KAVUŞUYOR
- 05CHP’Lİ TANRIKULU BATSO’YU ZİYARET ETTİ
- 06ŞAAB VADİSİ YOLU ASFALTLANDI
- 07OKULLARDA GENEL TEMİZLİK ÇALIŞMALARI YAPILIYOR
- 08KAÇAK YAPILARA GEÇİT YOK
- 09BATMAN’DA DÜNYA BARIŞ GÜNÜ YÜRÜYÜŞÜ
- 10EKMEN’DEN PETROLSPOR YÖNETİMİNE ZİYARET
- 11AK PARTİ’DEN HAFTALIK YÖNETİM TOPLANTISI
- 12BESO’DAN UMRE ZİYARETİ İÇİN ANLAŞMA
- 13GENÇLİKTEN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE SICAK KARŞILAMA
- 14ÇAKAN “HUKUK DEVLETİ BAĞIMSIZ YARGIYLA MÜMKÜN”
- 15EKMEN BATMAN’DA TEMASLARDA BULUNDU
Henüz Yorum yok